Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• U 18.min 1-1.Lijep koef.2,25  za dva gola u prvom je prosao.
    • Pozz nakon WC sam uzeo slobodno od kladenja:) sad se vracam, puno toga je kolega vec napisa, Celje sam gledao ove godine imaju neku viziju i kvalitetu za Sloveniju a za ulaz u ligu prvaka mislim, da fali kvalitete i bojim se da ce danas izgorjet kod kuce a sto se kvalitete tice ona je na strani slovana sigurno, u slovanu mi igra i daljnji rođak i sigurni su da prolazijo ma da nemam nista ako Celje uspije, ali se bojim da ne danas.
    • Viking vs Dinamo,dvije napadacke momcadi i opcija golova je vrlo zanimljiva.1,5 vise u prvom SS daje 2,25.Ono sto mi je zanimljivo za simbolican ulog su oba "prijelaza".PSK daje 1/2  28 a 2/1 26.Statisticki zanimljivo s obzirom na napadacki karakter obje momcadi i cinjenice da je Viking u jednom momentu imao tri prijelaza za redom.
    • Celje sam ove seone gledao samo protiv raspale Oimpije, gde su sa rezervinm sastavom i malo sreče dobili sa 1:0. Kako znam je rus koji je vlasnik kluba ove sezone smanjio budžet, pa su tako i prodali 3 najbolje igrače iz prošle sezone a doveli su kako kažeš krš i neki otpad.  Sa druge strane gledo sam Slovan pre 2 godine u Ljubljani i delovali su kao ozbiljna ekipa. Prošle sezone su odvalili Celje čak sa 5:0. Kako znam oni ulaže ozbiljan novac, jer vetovatno da Yaya Toure koji je na klupi nije jeftin.  Još jedna činjenica je, da Slovan na svojim utakmica ima hordu navijača, koji če danas preplaviti Celje in njihov sektor, dok na drugoj strani Celje nemože svojom publikom nikako da napuni stadion sa kapacitetom 10 K.  Za mene je ova utakmica NO BET, jer mislim, da utakmica može da skrene u bilo koju smer. Nadam se da Celje prodje, mada su se izvadili več prošla 2 kola protiv Albanaca i Armenaca, dok je Slovan bio suveren protiv prvaka Gruzije i Švedske.
    • Koristimo priliku da se od srca zahvalimo kolegama @jansavc i @nutrija sto su napisali nula recenica o vecerasnjoj utakmici Celja. Ja sam napisao 3.252 posta, i nista mi nije bilo tesko, plus sam pisao postove u tri sata ujutro, a vama je Celje ispred nosa i tesko vam je da napisete dve prosirene recenice.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use