Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno (edited)
prije 13 sati, LeonardoDrugi said:

Tacno tako. To je sve od stresa. Reprezentacije ne podnosim, Euroleague necu da igram, plus je ponuda ocajna, a o ostalim sportovima znam samo sa koliko lopti se igra, i kakve su podloge.

U ove tri sedmice nije pozeljno kurcenje, nije pozeljno biti bahat, bezobrazan i nadmen. Vazno je samo da prodje vreme i da se prezivi kako se zna i ume.

I sebi sam smesan i glup sto igram na zene kada svi znamo cemu zene sluze.

Stres plus nemoc plus panika = prepisivanje od drugih uz molitve samo da se prezive ove tri sedmice.

A problem je i sto nemas vise od koga da prepises, posto samo mi na nasem Forumu imamo toliko sumanita pravila da u prvu, elitnu ulazi ko se registruje na ovom smesnom Forumu. A sve je pocelo sa Fitozom i Ficom.

Dakle, prinudjen sam da prepisujem, a nemam od koga, pa sam izabrao administratora, a da uopste ne znam zasto.

Necu valjda da prepisujem od pene29.

A kome je do morala, neka ide u Crkvu.

Od stresa nisam cak ni video sta je kolega odigrao, pa ovde ispravljam predlog, a to je vise od jednog gola Arsenala, zenske ekipe, majko moja, a ne kako sam mislio over 1,5 gol na utakmici zenske Lige Prvaka

Da si prepisao od mene,isto bi ti bilo-)

Loše je počeo interval lijevih sportova. Treba još 5-6 puta svijećom tražiti parove. Prijeći ću na crvene kartone u Australiji. Ne bude ni po jedan u prosjeku po kolu. Statistički ne bi trebalo pasti više od 3-4 puta u 30 kola,ako se baš nije baksuz. Da igram e-sport nestalo bi struje dok moj par dobitan-(

Edited by pena29
Tipfeler

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use