Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. fil

fil

2. Dominik999

Dominik999

3. JackieJack

JackieJack

• To se mnogima desava pa  i meni mnogo puta .Sustina je u tome sto on prodaje maglu sa tim kvotama u sistemu 5/7. Nece da prizna gresku a mozda i stvarno NE KAPIRA.  
    • Uzimam ove godine naslov u drugoligaškom blatu kao i Hajduk HNL, ako imaš di za odigrati to dvoje u nekim azijskim kladionicama kao kolega koji traži prijedloge na tim stranicama slobodno odigraj. 😄
    • Čudim se kako nisi komentirao njegov pad na Grčku protiv BiH-a na kvoti 1.06 😀
    • Citiram "strucnjaka za sistem 5/7": .... Uzgred, samo da kazem, da imam neki osecaj u stomaku, da Srbija nece osvojiti titulu, a mozda cak ni medalju, pa sam hteo da to negde bude zapisano, da imam cime da se qurcim, ako se to desi. Po meni, Srbija ima toliko jaku reprezentaciju da deluje da nikada vise nece biti u prilici da sastave ovakav roster, ali eto, mislim da nece do titule. Jako mi je drago sto slicno misle i kladionice, jer su i one Srbiju od totalnog favorita, prebacile u drugog favorita za titulu, sto znaci da ipak u meni ima nekog znanja. Ako do sutra skupim u sebi dovoljno zla, svakako cu napisati nekoliko recenica zasto mislim da Srbija nece do titule. Ovo  je raritet i cini  mi  se jedina stvar do sada u  cemu  se potpuno slazem sa tobom. Samo  sam ja to  govorio u svom  drustvu jos pre pocetka prvenstva. Mislim  da je Pesic premator za selektora( par godina stariji od mene) a posle povrede Bogdanovica i blamaze Micic ( on nema trenutno mesta ni u 20 ) pricao sam da nema nista od titule. Pripremni mecevi  su  pokazivali nesto drugo i  mislio sam da sam pogresio. Protiv odlicnih  Turaka je bila solidna igra ali ne moze Jokic sam !!.Ocekujem da prodju Fince ,  eventualno  Francuze ali u  polufinalu su  "Svabe " nepremostiva  prepreka a i  Grci  su  dobro ukomponovani.  Danas je Srbija zvanicno  na trecem mestu favorita : Nemacka Turska    Srbija Grcka ..
    • Ne otkrivam toplu vodu ali istinski mislim da ce ovo doci pa cu tako i odigrati za neki jaci ulog:   Far Otoci - Hrvatska. Tip 2 Ukraina - Francuska. Tip 2 Grcka - Bjelorusija. Tip 1 Italija - Estonija Tip 1   Za ovaj kombo se jedva dobija trrnutno i 1.95 ali je ok i to napadam za jako...   No ove parove cu razraditi u sistrmu 1/4 i 2/4 na tocan rezultat: Far Otoci - Hrvatska.  0-2 Ukraina - Francuska.  0-2 Grcka - Bjelorusija.     2-0 Italija - Estonija.         3-0   Idemoooo...Sretno svima sa danasnjim okladama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use