Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Barcelona pobjednik 9.00 William Hill

Kvote na pobjednika Eurolige se razlikuju u svakoj kladionici, jedino u čemu se slažu je to da je Real prvi a CSKA drugi favorit. Moram priznati da sam ostao baš iznenađen kada sam vidio ovu kvotu. Svaka kladionica daje različite kvote: Marathon 6,50, Unibet 7,50, Bwin 8.50... a William Hill čak 9, a da budem iskren ja sam očekivao oko 4-max 5 kvotu tako da mi je ovo value. Real po meni nije prvi favorit, imaju oni i dalje finu ekipu ali se nisu nešto vele pojačali što su po meni trebali pogotovo kada vidim kakve su igrače druge ekipe uzimale, a vidjeli smo i kako je Real krenuo u novu sezonu. CSKA je drugi favorit: Aaron Jackson, Hines, De Colo, Vorontsevich, Teodosic, Fridzon, Nichols, Kurbanov, Higgins , Kulagini, Korobkov, Kravtsov, Freeland , Astapkovich. Uglavnom ista ekipa, očekujem od njih opet da dobro doguraju iako svi znamo da oni imaju kao neko prokletstvo što se eurolige tiče. Fener ima jako fin sastav: Dixon, Bogdanović, Udoh, Vesely, Hickman, Kalinić, Antić.. Opet se puno kupovalo, ali ne vjerujem timu punom zvijezda što se svake godine pokaže kobno. Olympiakos je standardno crna mačka ali mislim da neće dogurati daleko ove sezone. Od ostalih spomenuo bih Panathinaikos koji je sastavio perspektivnu ekipu: Diamantidis, Gist, Raduljica, Fotsis, Kuzmić, Pavlović, Calathes..; Khimky je po meni napravio strašnu ekipu i ako se oni uigraju može svašta biti: Rice, Koponen, Davis, Augustine, Shved, Zoran Dragić, Monya itd ; Maccabi također ima finu ekipu Smirh, Randle, Farmar, Rochestie... ali realno nemaju baš toliku širinu za zaprijetiti samome vrhu. Za kraj sam ostavio svoga favorita, Barcelonu. Po meni su dobro kupovali, dovedeni su: Arroyo, Samuels, Lawal, Ribas, Peperoglu, Vazenkov, a ostali su: Tomić, Satoransky, Abrines, Navarro, Doellman, Oleson. Krenuli su jako dobro u novu sezonu, imaju po meni odličnu ekipu, od prve petorke do klupe, pogotovo su dobri pod košem i mislim da bi mogli iznenaditi ove sezone i po meni sigurno vrijedi odigrati po ovoj kvoti. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use