Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. bobo86

bobo86

• Nisam ništa. Spojit ću na 1 list favorite koji kiksali u prvom kolu.
    • Pa jel sam nes krivo rekao?Ljevoliberlni su za seksualni "liberalizam".Samo to im je i bitno.Stara ljevica je stavljala u fokus radnika,sto je potpuno ispravno i borila se protiv krupnog kapitala.Nova u fokus stavlja seksualne devijante i politike "zeleno/klimatskog" fasizma.Nego,kaj ste za Bih odlucili?Igrate?
    • Kolega,ti baš hoćeš da se zavatri -))
    • Ajde nesto i ja da ostavim o danasnjoj utakmici, ali verovatno je kasno da bi bilo korisno.  Prvo da napomenem da sam se mnogo obradovao kada se bosna i hercegovina kvalifikovala za svetsko. protiv talijana neverovatna utakmica u kojoj su izvukli sve sto su mogli iz sebe. To kako su na kraju sigurno pucani ti penali to je stvarno bilo za mene neverovatno. Protiv kanade sam zato ocekivao da cu ponovo da vidim nesto od tog duha, ali se to nije desilo. Ne znam ali su me potsetili na reprezentaciju odavde na velikim takmicenjima. Igra cekanja da se sto duze ne primi gol. I imali su srece da im kanada uvalja samo jedan i da ostane nereseno. I vidim da su zadovoljni jako startom. Daj boze da im je bilo toplo i da ce ovo biti mnogo bolje jer ako ponove taj nivo koncentracije i borbenosti ne pise im se dobro. Svajcarci su me iznenadili da su dozvolili da im qatar otkine bodove u poslednjim momentima utakmice.  Protiv bosne ocekujem da ce biti maksimalno motivisani kao sto su bili protiv nas na dva velika takmicenja kada su nas lagano i u velikom stilu resavali. Mislim da je bosna imala dosta srece u predhodnim utakmicama i da postoje solidni izgledi da se to veceras okrene. Jedina sansa im je da ginu kao da je ovo finale svetskog i da time zasluze da sreca ponovo bude na njihovoj strani. Igra se na modernom stadionu u LA tako da nebi trebalo da bude toplo. Da moram da uzimam nesto  odabrao bih ovaj egzoticni AH sa pinnacle za standardni ulog. Switzerland -0.75 1.724
    • Nismo mi desnicari kozojebi,ljevicari su ti koji opravdavaju zoofiliju,pedofiliju,pederluk,dakle oni se pale na koze...i to jarce😀😀😀...glupo zvuci da kazem koze ali muske.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use