Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Nemacka vs Srbija, Liga Nacija, jedinica kvota 1,25 (danas) Holandija vs Srbija, Liga Nacija,,jedinica, kvota 1,25 (nedelja) Ukupna kvota 1,56 Postoje prilike koje se pruzaju jednom ili nijednom u zivotu. Kao najkreativniji kolega sa naseg Foruma, evo vec dva dana sam razmisljao kako bismo svi sa Foruma mogli da imamo koristi od ovog rasporeda koji ima raspala Srbija u narednih mesec i po dana. Reprezentacija Srbije danas ide nemcima, u nedelju idu holandjanima, pa im u jedanestom mesecu dolazi Nemacka (13.11), pa tri dana kasnije idu odlicnoj Grckoj (16.11) Kao najkreativniji kolega sa Foruma, smislio sam odlican bussines plan. Do pocetka utakmice, svaki registrovani kolega sa Foruma bi trebao da uplati na racun naseg Foruma tacno 71 euro i 43 centi. Racunamo da nas na Forumu kobajagi ima stvarno 14.000 koji smo se uredno registrovali. 14.000 kolega x 71,43 eura = milion eura  I onda bi nasi administratori skinuli sa racuna Foruma tih milion eura i uplatili na ove dve jedinice protiv reprezentacije Srbije. Pravio sam simulaciju kod kladionice Mozzart, i sve moze bez problema da se odigra Prilikom simulacije, Mozzart nas uopste nije pitao da li zaista imamo toliko novca, niti nas je pitao odakle nam toliki novac, samo su napisali Place bet. Nasa interna pravila u ovom bussines projektu bi bila da svako od nas ulaze po 71,43 eura sto bi moralo da se uplati do pocetka utakmice. Uplatom u ovaj nas zajednicki investicioni fond, vi automatski potvrdjujete da verujete u ovaj projekat, ali se svakome dozvoljava da izadje iz projekta u bilo kojem trenutku, ali tek od ponedeljka 05.10. nakon sto se zavrsila utakmica u Eindhovenu. Ko hoce da izadje iz ovog finansijskog projekta, bice isplacen trostruko, znaci isplacujemo po 200 eura, tri puta vise od ulozenog. Mozzart tvrdi da ce nas isplatiti sa 1.562.500 eura ako Nemacka i Holandija zaista dobiju raspalu Srbiju. Ako bi se to zaista i desilo, sledece pitanje jeste sta bismo dalje radili sa tolikim novcem. Svako od nas je ulozio samo po sedamdesetak eura, a imali bi nakon samo cetiri dana neverovatnih milion i po eura. U tom slucaju predlozio bih da se oragnizujemo kao oni u Bayernu, ja bih dalje predlagao sta da radimo sa tolikim novcem, a vi biste bili Nadzorni Odbor i mogli biste bez problema da odbijate ili prihvatate moje predloge. Ovaj fenomenalni bussines plan uopste u sebi nema poslovnog rizika, ali postoje samo dva coveka koji bi mogla da ga sruse, a to su, na zalost, dva selektora, Jurgen Klopp i Xavi. U svakom slucaju, evo i moje analize za ovaj nas zajednicki finansijski projekat, pa uzmite ili ostavite. Reprezentacija Srbije Verovatno da svako na nasem Forumu zna da je reprezentacija Srbije losa. Ali, sigurno ne znate koliko je to losa. Verovatno svi znamo da Srbija uglavnom ni ne ucestvuje na svim velikim fudbalskim takmicenjima, a kada se to ponekad i desi, Srbija jos nikada nije prosla grupu na bilo kojem velikom takmicenju. Znaci, ako gledamo istorijski, nema ih nigde. Ako gledamo srpsku lopovsku ligu i tu je sve jasno, po Uefinom rankingu, srpsko prvenstrvo je na tridesetom mestu u Evropi. Ako gledamo klupski fudbal, samo Zvezda je od srpskih predstavnika ostala, i to u trecerazrednoj Ligi Konferencije. Ako gledamo, samo igrace, u Srbiji se najboljim igracima smatraju Tadic, Vlahovic i Milinkovic-Savic, pa cu ovde da se zaustavim. Ako gledamo srpske trenere, videcemo da ih nema nigde u ligama "petice", trenutno najbolji srpski trener po rezultatima sedi na klupi grckog Aeka. Ako gledamo samo rezultate u ovoj kalendarskoj godini, Srbija ima jednu pobedu i pet poraza gde su u celoj kalendarskoj godini postigli tek pet golova. Ovo svi uglavnom vec znamo, ali ja ipak i dalje mislim da vecina ne zna razmere ovakvog rasula i fijaska. Ja bih posebno izdvojio ipak trenutak u kome se nalazi srpska reprezentacija zbog cega mislim da se ovakve prilike da se igra protiv Srbije, pojavljuju jednom ili nijednom u zivotu.  Znaci, u Srbiji se nikada nije igrao dobar fudbal. Ali, u ovom trenutku, oni nemaju apsolutno nista za cega bi mogli "da se uhvate". U Srbiji trenutno ne postoje ni prosecni mladi igraci, a kamoli neki koji bi mogli da predstavljaju buducnost. I ne da ih ima barem nekoliko, vec nema nijednog. A od ovih sto nesto i znaju, svi su blize cetrdesetim nego tridesetim godinama, plus sto ozbiljan fudbal ne igraju barem deset godina. Tadic se iz arapske lige, preselio u holandsku ligu, gde nema nikakve individualne brojke. Vlahovic osim sto je drvoseca, zapravo ni ne zeli da igra za reprezentaciju, ovo mu je vec sesta "povreda", bas kada treba da igra za reprezentaciju. A za Milinkovic-Savica necu uopste da trosim tastaturu. Znaci mladi su istorijski krsevi, a ovi stari su jos gori. Pa kada na to jos dodate otrovnu i negativnu energiju oko reprezentacije, rasulo koje je iza sebe ostavio pijani Kiksi, sporu i zastarelu igru, ocajni raspored koji Srbija ima u narednom periodu, selektora koji nema pojma, i opsti vizuelni utisak koji reprezentacija Srbije pokazuje, ja zaista mislim da je kladjenje protiv Srbije prilika zivota koja se pruza jednom ili nijednom u zivotu. Sve ovo gore je moglo i da se napise u samo jednoj recenici, a to je; kakva zemlja takva i reprezentacija, ali ipak je najlepse od svega sto srpski selektor jako lepo stari od svog stresa i problema. Ovaj post zapravo nije ni trebao biti napisan, dovoljno je samo pogledati lice selektora, dovoljno je samo pogledati koliko ruzno stari taj covek. a lice svakog coveka najbolje pokazuje stanje u dushi. On mozda i nije toliko zlo kao pijani Kiksi, ali je pomalo tuzno gledati kako vise ne zna gde udara. Prvo je pomislio da bude reformator, i da krene sa revolucijom u srpskoj reprezentaciji. Pa kada je video da medju mladim igracima ima samo krseve i drvosece, onda se okrenuo proverenim igracima. A ti provereni igraci ne bi imali mesta ni u Wolverhamptonu. Plus ne zele da igraju za svoju zemlju. Za danasnju analizu, nije najvaznije sto je trenutno reprezentacija Srbije istorijski krs. Najvaznije za kladjenje je sto se uopste ne nazire resenje u narednih sto godina, a Srbija tek treba da igra tri naredne utakmice sa nemcima i holandjanima. Nemacka reprezentacija Na zalost, ni nemacka reprezentacija nije daleko od srpske reprezentacije. Ja stvarno mislim da dolaze vremena gde se italijanska i nemacka reprezentacija nikada vise nece vratiti na nivoe gde su uvek bili.  Nemacka reprezentacija je danas dosla na toliko niske grane da nisu vise u stanju niti grupu da prodju na velikim takmicenjima, a jedino objasnjenje za to jeste da se nisu prilagodili novim vremenima. Hajde zajedno da pogledamo onaj roster iz 2014 godine kada je Nemacka poslednji put bila prvak sveta.  Noyer, Howedes, Boateng, Hummels, Lahm, Schweinsteiger, Kroos, Kramer, Ozil, Muller, Klose ... a na klupi Draxler, Gotze, Schurrle, Mertesacker i Podolski, majko moja A pogledajte sta se desilo samo dvanaest godina kasnije. Pogledajte samo ovu reprezentaciju Nemacke na poslednjoj utakmici protiv Grcke Devet crnaca i dva belca … majko moja 2014-te godine kada su nemci bili poslednji put prvaci sveta, u rosteru nemaca u finalnoj utakmici je bilo, hajde tako da kazemo devet nemaca i dva "stranca", od kojih je samo jedan bio crnac, a drugi naturalizovani nemac.  A samo dvanaest godina kasnije u ovom istorijskom rosteru mozemo da vidimo samo dva "cista" nemca (Nubel i Kimmich) i istorijskih devet crnaca. Kolega sa Foruma me je pre neki dan ljubazno pitao, odnosno pitao je "za prijatelja" da li je Nemacka i dalje sveta zemlja. Za mene jeste i uvek ce to biti, najveca evropska sila. Ako gledamo kriterijum da li ljudi iz jedne zemlje odlaze ili ipak ulaze u nju, rekli bismo uvek da svi zele u Nemacku. A bas to bih ovde da objasnim. U svetoj Nemackoj trenutno zivi preko 15 miliona "cistih stranaca" sto je skoro 18% od ukupnog broja stanovnika. A onih koji poreklom nisu nemci ima tri puta vise. Tako da se polako priblizava vreme kada ce skoro polovina Nemacke biti gradjani koji nisu "cisti" nemci, sto svakako nisu bile brkine ideje za koje je dao svoj zivot. Bivsa nemacka kancelarka Angela Merkel je leta 2015-te donela istorijsku odluku da otvori granice svete Nemacke i omoguci ulazak nesto malo manje od milion izbeglica i migranata koji su zbog gradjanskog rata u Siriji, te Iraku i Avganistanu krenuli prema Evropi preko takozvane balkanske rute. Sva ta rulja je ostala zarobljena u Madjarskoj koja je naravno kao i sve ostale zemlje odbila da ih registruje i pusti dalje. Tadasnja evropska pravila su bila da migranti moraju traziti azil u prvoj zemlji Evropske Unije u koju udju, sto je za svaku zemlju bila prava katastrofa. Sa druge strane, valjda se svi slazemo da migrantima i izbeglicama nije padalo na pamet da ostanu u Srbiji, Bosni ili Hrvatskoj, vec su njihove namere bile sasvim neke druge zemlje.  Da je Nemacka zatvorila svoje granice, milion migranata bi ostali blokirani u tranzitnim zemljama, pre svega u Grckoj, Srbiji, Hrvatskoj, Madjarskoj i Austriji. Merkel je tada donela istorijsku odluku propracenu cuvenom recenicom Wir schaffen das (Uspet cemo) i otvorila je granice Nemacke. Nadam se da svi na Forumu znamo odgovor sta bi se desilo, da je Merkelova raspisala referendum pa da je pitala svoje gradjane sta da se radi. Ona je donela odluku zajedno sa svojom Vladom, nije htela da pita svoje gradjane. A da je htela da ih pita, mogla je da racuna na dozivotnu slavu kao debeli Dodik ili Psiho. Angela Merkel je vodila Nemacku punih 16 godina, kao prva kancelarka u istoriji Nemacke. Ostala je zapamcena po pragmatizmu, po tome sto je donosila hrabre odluke, sto je bila lisena bilo kakvog ega, ideoloske krutosti ili dramaticnih govora. Ostala je zapamcena po sigurnosti u odluke koje je donosila a koje su uvek nailazile na ostre kritike i preispitivanja Sama se povukla na vrhuncu popularnosti i sigurno ce se pamtiti kao vrhunska kancelarka koju su zadesile sve moguce krize ovoga sveta, finasijske, migracijske, energetske, a ne treba zaboraviti nikako ni Covid Verovatno je Merkelova iza sebe ostavila i neresene probleme i zablude, ali za nas na Forumu je najvaznije da nikako ne zaboravimo da je sveta Nemacka prva vratila Bundesligu u sred Covida, a mogli bismo i da se zapitamo sta bi se desilo da su debeli Dodik, Psiho, Milanovic ili Plenkovic samostalno odlucili da u svoje zemlje prime milion izbeglica i migranata. Pod uslovom da bi ovi hteli da ovde ostanu. Malo sam se pogubio u postu i odlutao od teme, ali sam hteo da kazem da Merkelovoj treba isto tako da zahvalimo sto su za Nemacku protiv Grcke igrali Ebnoutalib, Nmecha, Adeymi,  Bisseck, Tah, Brown, Nmecha, Conte i ostali crnci, i da uopste ne treba da se cudimo kako je moguce da nemci u sred Nemacke ne postignu ni gol. A nakon dorucka cu napisati zasto danas postoji samo jedna mogucnost da padnemo, zasto danas samo Klopp i niko drugi, moze da nas srusi. Nastavice se ...  
    • Bourg Bresse dolazi na teško gostovanje u sklopu Evrokupa, a putovanja i zgusnut raspored u evropskim takmičenjima uvijek uzimaju danak. Domaćin će od starta nametnuti jak tempo kako bi što prije prelomio utakmicu.
    • /30.09/18.00/ Eurocup, basket  Bahcesehir vs Roma  1  1,25  Psk.hr
    • 2 gola vec u prvom, nadam se da je netko ispratio💪🏻🙏🏻
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use