Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. ortak1989

ortak1989

2. Cantona

Cantona

• Predlozi sa Foruma plus nekoliko recenica o utakmici Scafati vs Virtus Predloge za kladjenje imamo. Ukupnu kvotu takodje imamo, mozemo da se dovucemo cak i do ukupne kvote peko 2,00. Ne treba uopste nista ni da radimo, ionako je nedelja. Postoji mogucnost da danas zaradimo novac, a da ne uzmemo lopatu u ruke. Treba samo da procenimo da li na Forumu ima zdravih ljudi, i da li se isplati da ih pratimo. Imam puno dobrih vesti za vas, ali imamo i jednu jaaaaaaako losu vest. Da pocnemo od lose vesti. Kolega @IzudinB je prosao u Guts-Leonardo Kupu, majko moja. Ucestvujem u vasem bolu, znam kako vam je. Ali, ima i nekoliko dobrih vesti. Ima jos kolega koji su prosli, sto cestitamoooooooo tako da @IzudinB jos uvek nije usao u prvu, elitnu, a nadajmo se da nikada ni nece. Dobra vest je i sto ce se kolega @COLT najverovatnije spasitiiiiiiiii ispadanja, pa cemo dobiti prvi put u istoriji ovog smesnog Foruma, pobednika kupa koji nije ispao, sto znaci da sam ja najveci genije koji se pojavio na Forumu i kreirao Guts-Leonardo Kup. A ubedljivo najbolja vest jeste sto je veoma lako moguce da na kraju kolega @Iblaz93 ispadne iz prve, elitne. Situacija je sledeca. Kolega @Iblaz93ima dva pogodka vise, ali kolegi @josip123 treba da prodje dupla sansa 1X na danasnjoj utakmici Salcburg vs Austria, da bi zaostatak smanjio na samo jedan pogodak, ali je dobra vest sto Josip123 ima bolju ukupnu prosecnu kvotuuuuuuuuuuuuuuuu. Idemooooooooo Josipeeeeeee, bas bi bilo lepo da ovaj @Iblaz93 ispadne, kada se zayebava i olako shvata horor svete Poslednje Sanse. Juce mu padne predlog u 90 plus 12 minutu i ko ga yebe. Sada me mrzi da se secam u kom kolu mu je isto tako prosao predlog u stotom minutu utakmice. Sada je najvaznije samo da Josipuuuuuuuuuuuu prodje dupla sansa 1X na Salcburg, tako da idemooooooooooooooo svi zajedno protiv ovog @Iblaz93 Imamo i kolege sa Foruma kojima nedostaje jos jedan predlog za prolaz u Guts-Leonardo Kupu, a te utakmice se igraju danas, pa neka svako proceni da li su kolege koje su predlagale te parove zdravi, pa neka svako odluci da li da odigramo svi zajedno ova cetiri para Radnik Bijeljina vs Gosk, BiH liga jedinica, kvota 1,11 Al Ahly vs Haras, egipatska liga, jedinica, kvota 1,25 Real Madrid vs Celta, nesto u vezi golova Scafati vs Virtus, italijanski basket, dvojka, kvota 1,15 Ukupna kvota oko 2,00 Evo nas u nedelji, svetom danu, imamo cetiri predloga, a mozda i pet, sa duplom sansom na Salcburg, ako zelite kao i ja da @Iblaz93 ispadne. Dosli smo u situaciju da kolegama prolazak u kupu zavisi od rezultata u BiH lopovskoj ligi, od egipcana i raspalog Real Madrida koji bi mogao na kraju sezone da nista ne osvoji. Ali, ako nase kolege tako misle, neka danas i zavise od Bosne, Egipta i crnaca iz Reala. Ko hoce neka prati nase kolege, a ko nece ne mora. ja cu im pozeleti srecu, samo da u velikom Finalu bude sto vise ucesnika i da se tako kolegi @IzudinB sanse smanjuju. Ovde cu samo da napisem nekoliko recenica o ovoj utakmici Scafati vs Virtus gde je u ovom trenutku kvota na dvojku pala sa 1,20 na 1,11.  O Virtusu sam vec napisao nekoliko recenica kada smo ih gurali na njihovoj prosloj utakmici kod kuce sa Vareseom. Dakle, samo ukratko, radi se o najverovatnije poslednjoj zajednickoj sezoni jedne generacije ovog Virtusa koji su imali jednu intezivnu sezonu iza sebe sa usponima i padovima. Bili su pravi krs u Euroleague, nista nisu uradili ni u italijanskom kupu, pa se toliko raspali, da su na kraju otpustali igrace u sred sezone i dovodili novog trenera, vojno lice. Sada su se malo stabilizovali, vezali su pet pobeda uzastopno, igraju samo jednu utakmicu sedmicno, sto ovako staroj, istrosenoj i zasicenoj ekipi bas i odgovara. Pre nego sto uplatite svoj novac na dvojku na Virtus, treba da se zna, da je Virtus u ovoj sezoni imao 34 poraza u sezoni, narocito ih je u gostima gazio ko je hteo (21 poraz na strani), a u jednom delu sezone su imali sedam uzastopnih poraza na strani. Vec sam jednom napisao, ko se kladio na Virtus u ovoj sezoni, taj bi svima na Forumu treboa da pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Ali, nije isto igrati, odnosno se kladiti na Virtus pre dva meseca i danas. Do kraja sezone su ostala jos samo dva kola. Virtus je na tabeli poravnat sa Trapanijem, najvecim iznenadjenjem sezone, danas ide Scafatiju, pravom krsu od tima, a u sledecem kolu igraju kod kuce igraju bas sa Trapanijem koga su jos na jesen dobili u gostima pola kosa razlike. Virtus teoretski moze da izgubi prvo mesto i prednost domaceg terena u play-offu, ali bi stvarno bili seljaci da to izgube protiv ovog krsa Scafatija, samo jedno kolo pre utakmice kod kuce sa direktnim konkurentom.  Ovaj Scafati ima dve pobede manje od prve ekipe iznad zone ispadanja, a do kraja sezone ima jos dva kola, a oni danas igraju kod kuce sa Virtusom, a u poslednjem kolu idu Armaniju, a  u poslednjih devet kola imaju devet uzastopnih poraza. Znaci, Scafati ima samo matematicke sanse da se spase, tako sto bi u poslednja dva kola morao da dobije Virtusa i Armanija i da se dese jos sto cuda sa deset ostalih ekipa da svi izgube. Po meni oni su ispali jos pre dva meseca u mnogo vaznijim utakmicama narocito kod kuce, tako da ako se ovde padne, onda neka se padne. Igranje na dvojku na Virtus, iako su u sezoni izgubili 34 puta bih uporedio sa pracenjem predloga kolega iz druge, amaterske u realnom kladjenju. Nije isto ako sada odlucite da pratite u realnom kladjenju kolege iz samog vrha druge lige Poslednje Sanse, gde se predpostavlja da kolege dobro razmisle pre nego sto postave predlog za onaj horor od zavrsnice lige, ili na primer da odlucite da pratite u realnom kladjenju kolegu @pena29 koji samo ceka da se zavrsi ova sezona i pocne sledeca, sto je i sam izjavio. Znaci, nije isto kladiti se na Virtus sada, dva kola pre kraja, i pre dva meseca. Plus sto je kvota sa 1,20 pala na 1,11 A svim kolegama koji danas cekaju na poslednjem paru, prolaz u Guts-Leonardo Kupu, najtezem takmicenju na svetu, sve najbolje i puno srece, sto vas je vise u velikom Finalu, to je bolje. Neka sveti Kup osvoji stvarno najbolji, samo da to ne bude niko od administratora.    
    • 3.5./Premier Leauge/Arsenal-Bournemouth/over 2 cards(1,36)Bet365
    • 03.05. F1, kvalifikacije za utrku Miami Norris - Max 1 1,50 SS
    • Menjam 3.5. 21:00 / La Liga / Valladolid-Barcelona / Barca 1,5+ / 1,20 / William Hill
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use