Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Za probat:

Maritimo - benfica BTS & over 2.5 @ 2.60

Oboje igraju dosta ovaj tip, ali medjusobno ga nisu odigrali vec 2 puta. Znam da je finale kupa i to al ovo je portugalski nogomet, tu se samo napada

Objavljeno

Farago daje gol @4.00 bet365 3/10

Novara ima igrača više, a Farago je u odlilčnoj formi i po meni ima dobre šanse biti strijelac pogotovo jer je Modena dobila rano crveni karton.

Objavljeno

Pa kad je cilic zadnji set wawrinki na zemlju uzeo 2006. A u medjusobnim wawrinka vodi 9-2. Nije me wawrinka odusevio na ovom turniru bas, dok je cilic stvarno odigrao korektno tako da se 3.5 stvarno isplati na cilica

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Od mene danas dva identična tipa. Mislim da bi ovo trebale biti sigurice na početku sezone. Jedan dolazi u vidu Arsenala drugi u u DFB pokalu gdje bi Stuttgart trebao izdominirati. Sretno svima na početku nove sezone i želim vam da vam se listići zelene!! Idemo jako. Arsenal - Coventry Arsenal večeras otvara sezonu na Emiratesu kao prvak i sve osim rutinske pobjede protiv Coventryja bilo bi veliko iznenađenje. Topnici su već pokazali koliko ozbiljno pucaju ove sezone, razbili su City 3:0 u Community Shieldu i djeluju baš nabrijano. Coventry je bio brutalan u Championshipu, ali bez Haji Wrighta bit će mu puno teže složiti napad protiv Arsenalove obrane. Moj tip za ovu utakmicu je Arsenal pobjeda sa 2+ gola po tečaju 1.61 u bet365 kladionici. Realno, očekujem da Arsenal od prve minute stisne gas i riješi ovo bez puno drame. Coventry može zaprijetiti iz prekida, ali kvaliteta, domaći teren i trenutna forma su debelo na strani Topnika – idem na Arsenal s barem dva gola razlike.   Hansa - Stuttgart Hansa Rostock je neugodan domaćin i već je pokazala da zna zabiti – šest golova u prva dva kola dovoljno govori. Voglsammer je u odličnom ritmu, a prekidi i duge lopte mogli bi zadavati probleme Stuttgartu. Ipak, razlika u kvaliteti je jednostavno prevelika. Stuttgart iza sebe ima ozbiljnu sezonu, izborio je Ligu prvaka i ima puno više kvalitete u svakoj liniji. Očekujem da Stuttgart od početka preuzme kontrolu i pokaže zašto je favorit. Hansa bi mogla pronaći put do gola, ali teško da može izdržati pritisak punih 90 minuta. Moj tip je Stuttgart pobjeda sa 2+, a tečaj 1.61 sasvim je korektan, vjerujem da gosti mogu slaviti s barem dva gola razlike. Sretno svima! (Koeficijenti 21.8. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Posto Arsenal danas igra, a ne sutra ili prekosutra, a da nam danas ne bi propao dan bez kladjenja, ja stvarno ne vidim seljackiji tiket koji bi danas mogao da se odigra od ovog naseg. Zapravo sam mislio na jedne od onih tiketa koje ce i deca iz vrtica uplacivati. Jedinica na prvaka Engleske, jedinica na dozivotnog prvaka Srbije, i da ce grcki prvak u utorak proci bugarsku ekipu. Ukupna kvota 1,69        
    • 21:00 Sarajevo-BSK 1 @1,23 Lutrija BiH Nije neka kvota, ali ako se s Arsenalom veze u double moze biti fin povrat za 2h premierligaskog i 2h premiJerligaskog fudbala 😄 Ako krenemo argumentovano, moglo bi se ispostaviti da je ova kvota cak i mala: iako nosi ime glavnog grada Bosne i Hercegovine, trecu domacu zvanicnu ovosezonsku utakmicu (racunajuci i kratki evropski izlet) Sarajevo igra u trecem gradu, nakon Sarajeva i Mostara na red je dosla i Zenica 😄 Niko ne zna kad bi oni mogli zaigrati na Kosevu, tako da je uz rano ispadanje u Evropi, rastanak od nekolicine igraca, izmedju ostalog nesumnjivo preplacenih Ljajica i Ristovskog u odnosu na pokazano, remi protiv Radnika na startu sezone u WWin ligi i ove selidbe ocajna atmosfera u klubu. Ni besplatan ulaz ni nesto kraci put do Bilinog Polja u odnosu na Vrapcice vjerovatno nece privuci mnostvo ljudi na stadion, tako da im ni atmosfera nece biti najpozitivnija. U Zenicu stize BSK, o kojem se ukratko moze reci da je ko zna koji tim blizak Borcu 😄 Da ne trazim sad statistiku, ali vecina igraca je ili posudjena od njih ili poslije ugovora sa njima dosla u BSK ili u trecoj varijanti nakon nekih drugih klubova, a kao Borceva djeca su sad tu. Treba istaci da oni nisu plasticni klub, imaju 94 godine tradicije, dakle tek su 6 godina mladji od Borca ali svakako im je osvajanje prvog mjesta u 1. ligi RS-a najveci klupski uspjeh. Na klupi BSK-a sjedi bivsi igrac… pa naravno, zna se koga 😄 ali i Sarajeva, Bojan Puzigaca, o kojem licno nemam visoko misljenje, ali na njemu je da se dokaze i da ispece trenerski zanat. BSK je odigrao dvije pristojne utakmice, prvo su na Grbavici namucili Zelju gdje im je zbog par centimetara ponisten gol iz duboke sudijske nadoknade za 2:2 te su pobijedili Veleza 2:0 u Krupi na Vrbasu, u kojoj igraju svoje domace utakmice zbog valjda rekonstrukcije njihovog stadiona na Cairama. Kad ovo ovako napisah, i ja bih pobjegao od keca ali nema nazad, Sarajevo mora pobijediti ovu utakmicu jer bi ih pritisak nakon eventualnog ponovnog kiksa i to protiv ekipe od koje se ocekuje brz povratak na entitetske stadione vjerovatno samljeo do kraja, a i nekako je nelogicno da iz dvije utakmice (jer se gradski derbi odgodio do septembra) protiv nominalno dosta losijih ekipa nemaju nijednu pobjedu, a s druge strane mora se i BSK navici na ovo sivilo od lige 😄 nisu nekvalitetni koliko se mislilo prije pocetka sezone i sigurno ce svoju kozu skupo prodati bilo kome, pogotovo na plastici u Krupi ali vjerujem da ce pitari sav svoj bijes i frustracije dogadjajima ovog ljeta iskaliti na Banjalucanima. Sretno svima!
    • @LeonardoDrugi šta sam reko, Zvezda umjesto svega šta si nabrojao i već bi sad išao po 💰
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use