Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Lolek222

Lolek222

• posto sam vec u minusu odlican momenat da se ovde krene od nule danas  Midtjylland – Sturm Graz 1 1.80 Malmo FF – Ludogorets 1 1.70 Legia – Jagiellonia 1 1.90 Znaci mi idemo: Sturm Graz + 0.5 2.20  dupla sansa od fiksnih kvota na bet365  tako da vazi prevremena isplata na sturm 0.49u na X i 0.51u na 2. kao najvecu kvotu za pracenje uzimamo 2.33 betinasia Ludogorets + 0.5 2.28   dupla sansa od fiksnih kvota na bet365  tako da vazi prevremena isplata na goste 0.59u na X i 0.41u na 2. kao najvecu kvotu za pracenje uzimamo 2.44 betinasia Jagiellonia + 0.5  2.10 cista dupla sansa X2 na bet365.  kao najvecu kvotu za pracenje uzimamo 2.19  betinasia to bi bilo to.
    • palo mi na pamet da iskoristim ove njihove najbolje kvote na svetu i da polivam kontra pa da vidim kako ce ici. Ovo dole sam igrao predhodnih dana na oddsportal pa sam povadio odatle ucinak. njihove kvote su neke prosecne tako da bi trebalo da se izvuce jos i bolje sto cu ja pokusati. misilo sam da uzimam bet365 i Superbet koje ja inace koristim. mozemo i da vodimo najbolje sto moze da se nadje. svaka opklada je unit  napomena je da se ja igram sa ovim realno vec samo testiram kako ce se pokazati ove dnevne mozz kvote ili kontra. Barnsley 0 – 6 Brighton    Barnsley +0.5 3.65 L Anderlecht 1 – 0 Gent       Gent + 0.5 2.25 L St. Patricks 4 – 0 Cork City  Cork City + 0.5 3.20 L Marseille 1 – 0 PSG   Marseille + 0.5 2.11 W Sunderland 1 – 1 Aston Villa  Sunderland + 0.5 1.76 W PSV 2 – 2 Ajax Ajax + 0.5 2.42 W Spartak Moscow 2 – 1 Krylya Sovetov  Krylya Sovetov + 0.5 3.11 L  Udinese 0 – 3 AC Milan  Udinese + 0.5 2.11 L  Trabzonspor 1 – 1 Gaziantep  Gaziantep + 0.5 2.20 W Villarreal 2 – 1 Osasuna  Osasuna + 0.5 2.40 L  Salzburg 0 – 2 Sturm Graz Sturm Graz + 0.5 2.12 W Betis 3 – 1 Real Sociedad Real Sociedad + 0.5 1.96 L FC Botosani 3 – 1 FCSB FC Botosani + 0.5 2.23 W Eintracht Frankfurt 5 – 1 Galatasaray Galatasaray + 0.5 1.71 L Manchester City 2 - 0 Napoli  Napoli + 0.5 2.36 L FC Copenhagen 2 – 2 Bayer Leverkusen  FC Copenhagen + 0.5 1.62 W ukupno -16u risk -9u L +7.46u  W   stanje -1.54u   
    • Hej @mesrine Mislim da sam danas odigrao tiket svog zivota, takav imam osecaj. Odigrao sam sistem svog zivota od sedam parova gde se trazi pet pogodaka. Ali posto je na Forumu zabranjeno da se predlazu sistemi “pet od sedam” nisam hteo da talasam. U sistem sam stavio pet X-a, neresenih ishoda i dva predloga koja mi srce zeli. U sistemu imam X-eve na utakmicama Dinamo vs Fenerbahce, Crvena Zvezda vs Celtic, Milan vs Napoli (weekend)i Juventus vs Milan (05.10.) i X sa utakmice argentinske druge lige izmedju Guemes vs San Miquel (nedelja). Srce mi je izabralo jedinicu na Dinamo protiv Slavena (nedelja) i over 1,5 gol na utakmici Freiburg vs Basel. Srce kaze jedno, a stomak drugo. Stomak kaze da bi mozda mogao da dodje barem jedan X ili na Dinamovoj ili na Zvezdinoj utakmici, kao i na jednoj od narednih dve utakmice Milana koje su obe teske. A ovaj X na drugoj argentinskoj ligi je cist talenat. Dakle, ako mi prodju dva predloga koje sam izabrao srcem, trebaju mi jos tri X-a od pet utakmica, da bih sebi promenio zivot. Sto se tice utakmice Crvena Zvezda, ovaj predlog kolege da ce u prvih deset minuta utakmice biti nereseno, je toliko prelep da sam se tu odmah zaustavio i uzeo bez ikakve stednje na uplatama.  
    • Cekaj cekaj, igra Zvezda a @LeonardoDrugi nas nije pocastio sa analizom bez konacnog prijedloga ali sa barem nekoliko fotografija? A kao sto vidimo nije ni umro, hvala Bogu. Svasta! Uglavnom, meni ova utakmica bas vuce na golove s obje strane, i 3 u zbroju ako ne vise.
    • Ja prepisujem ovu lepoticu od predloga kolege @s256s9 da ce na utakmici Crvene Zvezde i Celtica biti nereseno u prvih deset minuta po kvoti od 1,20 i tu lepoticu od predloga vezujem sa jedinicom na Dinamo po kvoti od 1,22 sto se igra u nedelju, pa bas da vidimo da li je moguce da ta septicka jama od kluba dva puta uzastopno izgubi u sred Zagreba Moram reci da prelepo izgleda ovaj double po ukupnoj kvoti od 1,46 pogotovo ako prodje.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use