Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.8.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Chan/chan atawo/spears 1 2.75 win

Rojer/tecau murray/soares 1 2.5 win

Chan chan po meni jaci par i kvota nikako nije dobro postavljena ovo se mora odigrat u najgorem slučaju treba bit 1.8 1.8 a ne 2.75

Ista stvar i za muski double rojer i tecau su bili prvi par svijeta jedno vrijeme i nemože ovakva kvota kontra njih bit nikako,po meni veliki value imaju

Nisam ovo stigao prije postati bio sam u guzvi. Nije kof isti vise ali i dalje solidan za ostatak oklade

kIzkVzy.jpg

ak7GEh8.jpg

Vidio sam da je netko postao BTS za ovaj par pa sam ja uz to uzeo i ovu verziju. Igra se vrlo napadacki sto pokazuje i dva gola u 25min. Nerijetko im mecevi zavrsavaju na velikom broju golova (5, 6 pa cak i 7). Iako nisam stigo postat kof 12, 3.4 je i dalje dobro za BTS u drugom poluvremenu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use