Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.8.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

OK,

vidim da ,što se tiče našeg kupa,neka mišljenja su Samobor,hendi....Neretvanac hendi i po mojem Rudeš hendi....Kolege su napisali prva 2,što se tiče Plavaca mislim da je razlika u kvaliteti prevelika,Rudeš je drugoligaš,do duše Zagreb ga je nabio sada 5:1,ali to je Zagreb,a sada dolazi Oriolik....Prevelika razlika i mislim da će biti kantonada....

Ima li tko još kakva razmišljanja oko ovih parova....Možda povezat sva tri hendija ? Za 1000 dobitak preko 3500..... razmišljam na glas

OK,

vidim da ,što se tiče našeg kupa,neka mišljenja su Samobor,hendi....Neretvanac hendi i po mojem Rudeš hendi....Kolege su napisali prva 2,što se tiče Plavaca mislim da je razlika u kvaliteti prevelika,Rudeš je drugoligaš,do duše Zagreb ga je nabio sada 5:1,ali to je Zagreb,a sada dolazi Oriolik....Prevelika razlika i mislim da će biti kantonada....

Ima li tko još kakva razmišljanja oko ovih parova....Možda povezat sva tri hendija ? Za 1000 dobitak preko 3500..... razmišljam na glas

znam samo da bi rudeš trebao lako sa oriolikom

znam samo da bi rudeš trebao lako sa oriolikom

TO znam i ja  :D

Muče me druga 2....Jest razlika u ligama,čak mi je Neretvanac primamljiv,ipak je Suhopolje županijski klub,ovi igraju u 3.HNL,ali opet,bez obzira na lige,ne znam za kvalitetu u tim rangovima. A ulog je dobar,ipak može doći jedan Hajduk,Dinamo,Rijeka i sl (pobjedniku). O Samoboru ne znam puno

Navodno Lekenik-Vukovar 1 6koef. 

da je rijeseno vec sve...

rekao frend sta igra u Lekeniku...

sad kakva je to kombinacija ja pojma nemam niti cu igrat za neke 

velike novce. 

Svih tih mućki me je i strah.... Lova,klada,ovo ono...... Gotovo je sada više,odlučio sam i na ovo svoje sam uplatio soma....Izlaz 4000

Kad me Roma jučer srušila,neka padne i ovo pa opet mir jedno vrijeme. 7 dana na moru bilo odlično,nisam mogao fulat,a od nedjelje i Atl.Madrida samo nizbrdo. Prvo njih imam 2+,padne,pa jučer SKA u KHLu ki,pa poslije ROMA,a u ponedjeljak Celta..... Hebi ga..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use