Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Odigrao triple:

Hajduk - Maccabi x2 @ 1,40 - zicer dana za mene; sve napisano i objašnjeno iznad

M. Gonzalez - I.Jorović US open kval. (ž) 2 @ 1,40 - talentirana srpska igračica bi trebala ovo dobiti

Prepisujem H.Lu-a hendikep setova +1,5 @1,80

Ispričavam se, nemam vremena za dodatne analize.Tko isprati neka nam je sretno!

Izgleda ova ce nas Jorovic odmah vratit na popravni..

Objavljeno

Ahhhh.Nije ni meni lako.Gledao sam je nekoliko puta,fini forehand,kretanje itd.itd.Ženski tenis....Oprosti pajdo ako sam te uvalio.

Ma kakvi ja sam mrtav hladan kad igram kladionicu i pogodak i promasaj me ne ljute. Naviko se na oboje..

Objavljeno

jedan kasnonocni sa kvala za US open. Prestrgan sam za analizu pa ukratko

Robson - Shinikova 2 @ 2.25 bet365

Robson u karijeri katastrofa na hardu. Ostvaruje u prosjeku 1 pobjedu po sezoni na hardu (1-4 ove sezone). U prvome kolu dobila kineskinju jang kojoj je to bio prvi izlet van azije/australije ove sezone. Bugarkinja je na omjeru 6-2 na hardu ove sezone. Napravila odlican pomak na wta ljestvici tokom 2016 (napredak od nekih 170ak mjesta ako se nevaram). U prvome kolu dobila kerkhove u sat vremena i puno vise joj lezi hard nego engleskinji. Prema tome mislim da su joj realne sanse puno vece nego sto kvote to sugeriraju.

Sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Golovi na utakmicama Crvena Zvezda vs Psrtizan (nedelja), Ajax vs Psv (danas) i Nec vs Feyenoord (danas) Tekst analize ce biti ubacen u toku prepodneva.  
    • Kakav odmor za oci videti da nema vise Fitoza u ovom Pravilu broj 27, majko moja   E moj Fitoze, mozes samo da sanjas svoje ime u narednih sto godina u ovom Pravilu broj 27. Sto si postavljao one tvoje kvotice od po 1,01 na Barcellonu u rukometu, postavljao si, sada je kraj … nikada vise. Kada sam video ovog Colta, a ne Fitoza u Pravilu broj 27 odmah sam zaboravio kako sam tesko pao na Feyenoordu. Danas je moj najlepsi dan u zivotu. Yebi ga, kada na kraju sezone osvojite drvenu medalju, nema ni privilegija.    
    • U prvoj ligi, u novoj sezoni 2026/2027 po administratorima, nema kolege @mesrine, majko moja.  Ovo je samo potvrda, koliko daleko je nauka otisla, i koliko se samo nauka donekle priblizila razumevanju slozenosti ljudskog mozga.  Ljudski mozak je najslozenija pojava u istoriji sveta, gde Crkva ne moze da objasni ni gde sa mozak nalazi, a kamoli cemu sluzi. Nas administrator uopste ne zna da je i kolega @mesrine usao u prvu ligu, i da nas ima trinaest, a ne dvanaest. To je zato sto kolega mesrine zapravo nista nije ni osvojio u prosloj sezoni, pa nasi mozgovi obradjuju samo tu informaciju, a ne i informaciju da je sledom raznih okolnosti i sumanutim pravilima da u prvu ligu moze da udje ko god se registruje, on zapravo sebi izborio pravo ucesca u poslednjem kolu prosle sezone, onim istorijskim pogodkom strelca na utakmici West Hama. Za Forum je odlicno sto su u prvu, elitnu usli zajedno kolege fyrushaa i mesrine, jer bi bila katatrofa da je jedan ostao u drugoj, amaterskoj, a drugi da je usao u prvu, elitnu, ali je sustina ovog posta da ljudski mozak uopste ne moze da prihvati da postoji neka liga na svetu u kojoj u visi rang ulaze cetiri prvoplasiranih ucesnika. E, zato je administrator predvideo da i kolega ucestvuje u prvoj, elitnoj. Ljudski mozak … najveci fenomen ljudskog postojanja. Zivela nauka, da nema nauke, danas bi predloge za kladjenje pisali iz pecine, na kamenu.  
    • Hvala @Kiks77 na upitu. Objavljen je raspored kola za Posljednju Šansu 2026./2027. kao i predložena pravila koja su, uz par malih preinaka zbog situacije iz prošle sezone gdje smo imali natjecatelje Prve Lige koji su odustali od natjecanja što je situacija koju nismo imali pokrivenu pravilima, gotovo identična kao i prošle sezone i stupaju na snagu sa početkom natjecanja. Kao i uvijek, otvoreni smo za sve sugestije oko pravila i prijedloga za poboljšanje natjecanja te se sugestije u ovoj temi mogu uzeti u obzir i dodati prije početka natjecanja ako je velika većina natjecatelja za isto, ili se određeni prijedlog može staviti na glasanje ako smatramo da je validan, u skladu sa duhom natjecanja, te mjerljiv iz perspektive managiranja istog. 
    • Ovdje možete pratiti tablicu Prve i Druge lige Posljednje Šanse 2026./2027. te Guts-Leonardo kupa.  U dokumentu ćete naći više sheetova:  Pva liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola) Pva liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Prve lige) Prva liga - Koeficijent (evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Prve lige) Druga liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola) Druga liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Druge lige) Druga liga - Koeficijent(evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Druge lige) Guts-Leonardo kup  Raspored lige i Guts-Leonardo kupa
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use