Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Dominik999

Dominik999

• Hvala kolega 🙂 Bas sam htio pisati administratorima da isprave pogrešku.
    • Pozdrav @IzudinB, @Goksim Primijetio sam da kolegi @mester nije priznat pogodak u 5.kolu Druge lige iako bi trebao biti. Naime, kolega nije igrao da će Noua imati 15,5+ poena, nego da će Noua imati 15,5+ poena+skokova pa je samim time pik pogođen. Nije mi baš u interesu da kolega skuplja bodove, ali ne mogu protiv sebe  ....uostalom, sigurno će ga razveseliti vidjeti se na prvom mjestu tablice gdje ga taj pogodak svrstava.
    • Večeras odlična ponuda, ovdje možemo komentirati live utakmice... Sretno svima.
    • Francuska - Belgija Oba daju gol (1.61) bet365 Francuska u ovaj susret ulazi kao favorit, posebno zbog domaćeg terena, ali u posljednje tri utakmice nije postigla više od jednog gola. S druge strane, će biti dodatno oslabljeni zbog izostanaka Mbappea, Upamecana, Konatea i Salibe, što bi Belgija mogla iskoristiti. Olise je trenutno jedan od najopasnijih igrača Francuske, dok Cherki, Dembele i Barcola donose mnogo kreativnosti i brzine u napadu. Belgija je nakon pobjede 3:0 protiv Turske pokazala da ima dovoljno kvaliteta u završnici, ali će veliki hendikep biti izostanak Kevina De Bruynea. Ipak, Lukaku, De Ketelaere, Openda i ostali ofanzivci mogu napraviti probleme neuigranoj francuskoj odbrani. Očekujem utakmicu u kojoj će obje ekipe imati svoje prilike. Moj tip je BTTS – oba tima daju gol po kvoti 1.56. Francuska ima problema u zadnjoj liniji, dok Belgija posjeduje dovoljno napadačkog kvaliteta da to kazni. Istovremeno, domaćin bi pred svojim navijačima trebao pronaći put do gola. (Koeficijenti 5.10. u 11:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Italija - Turska 1 (1.38) bet365 Italija u ovaj susret ulazi sa mnogo više samopouzdanja nakon pobjede 4:1 protiv Turske i remija 1:1 u Francuskoj. Posebno je impresivno izgledala u prvom međusobnom duelu, kada je već nakon 27 minuta imala tri gola prednosti. Tonali i Frattesi daju kvalitet u sredini, dok Italija ima dovoljno opcija u napadu da ponovo napravi probleme turskoj odbrani. Turska je s druge strane u velikim problemima. Nakon tri poraza u grupi, Montella će morati sastaviti ekipu bez nekoliko ključnih igrača, među kojima su Guler, Yılmaz, Kokcu, Calhanoglu i Yıldız. To je ogroman udarac za kreativnost i napadački potencijal gostiju, posebno protiv Italije koja će sada igrati pred svojim navijačima. Moj tip je pobjeda Italije po kvoti 1.38. Sve okolnosti idu u prilog domaćinu – bolja forma, kvalitetniji kadar, domaći teren i brojni izostanci kod Turske. Očekujem da Italija ponovo kontroliše utakmicu i upiše nova tri boda.  (Koeficijenti 5.10. u 11:15 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use