Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Dobar mec za gledanje zaista, a i koef na golove bili jako dobri

Sto se poseda tice, to se i ocekivalo, Pep voli posed lopte dok Mourinho gaji drugu vrstu taktike. Zaboravio sam podeliti jednu interesantnu analizu koju su Caragher i Xabi Alonso uradili uoci Manchesterskog derbija:

http://www.thesportbible.com/football/news-reactions-xabi-alonso-explains-tactical-differences-between-guardiola-and-jose-20160909

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Sve jasno kolega, i uopce te ne zajebavam, nego mi je bas erekcija i bas sam uzivao u igri, i navijao za male.  Nego, nije mi jasno zasto forsiras igru a sam si bas imao odlican post, doslovno kao da si mi citao misli kada si govorio o tome kako se nista ne zna, kako za pola ekipa ni obitelj ne zna da su na svjetskom a kamoli da ih mi znamo, a o tome u kojem klubu igraju i kako da ne govorim, kako ima 100 faktora koji utjecu, itd itd. Ne znam, meni je to tvoje za proucavanje haha. Nisam tada htio nista pisati, jer bas drzim da se treba pricekati drugo kolo i tek tada eventualno igrati i to pod uvjetom da se gleda utakmice. Ja i dalje nisam ni centa ulozio, a gledam sve, sto uzivo, u snimci, u sazecima itd, niti cu jos uloziti ista.  Ono za sto bih uvijek ruku stavio u vatru je golovi na utakmicama Japana, pa sam tako i sinoc u drustvu trubio kako ocekujem da sve prsti i prstalo je al jbg, 0-0 poluvrijeme, a onda u drugom 4 komada, i drustvo je samo sutilo ali ni to nisam igrao, iako su u mojoj glavi te ekipe ko nacrtane za golove, sinonimi za otvorenu igru i samaranje. Nisam ni to pisao, niti da treba izbjegavati sve, ali svakako je no bet za prvo kolo najbolji pik, ali mislim se sto da ja solim nekome pamet, neka ljudi igraju po svom osjecaju i gustu. Evo ako ikome ista znaci, sto se tice sutrasnjeg dana da moram nesto igrati, to bi bilo golovi na utakmici Urugvaja, ili gol Bielsinog Urugvaja, i svakako sugeriram izbjegavanje Francuza.  I polako ljudi, samo polako, cuvajte lovu, i solite drugo il trece kolo kada ce biti otpustene kocnice i kad ce se "morati", ako me razumijete. Svako dobro!
    • Mi smo doma gledali coporativno temu,i veli Dunja,nema tu golova,nicega...uzet cu x2.Pristojan koef.za simbolicnih 20 eura...
    • 100 minuta španjolske mlohave čune,100 minuta petinga bez penetracije, kao mačka oko vruće kaše... Palo apsolutno sve bitno, pobjeda prvo, drugo poluvrijeme,zbroj golova , hendikep itd. Leov najbolji savjet ovih dana je No Bet !!! Preko pola utakmica neočekivan kraj. Ali ovo danas je apsolutno nezamislivo.
    • Evo @LeonardoDrugi mozda ne znam sta je bosanski lonac( znam , al ok)  ali se znam live kladiti💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻bit ce za čevape.
    • Od Spanije smo videli sve ono sto smo i ocekivali. Posed lopte 74% ukupnih suteva 27, kornera 11, suteva u okvir gola 7, cuveni xG 2,29 dok je golman protivnika imao devet odbrana a cela ekipa neverovatnih 45 odbranbenih odbitaka. Golova nula, konacni rezultat nista-nista, sto bi rekao cuveni Jorge Sampaoli “… izasao sam sa devojkom uvece, proveli smo zajedno celo vece u restoranu, imao sam posed lopte celu noc, ali je ujutro ona otisla da se yebe sa drugim…” Tesko da postoji kladionicar koji nije pao u realnom kladjenju na ovoj utakmici, ali isto tako ne verujem da na svetu postoji kladionicar koga bi igra Spanije mogla da zabrine, ili da ce odustati od kladjenja na spance. Mene brine sto barem poslednjih deset godina, ako ne i vise, nisam video ovako disciplinovanu, kompaktnu, timsku, angazovanu, pametnu, obucenu i pripremljenu ekipu koja igra protiv nekog favorita, kao sto je ovaj Capo Verde. Bolje su odigrali u odbrani nego Juventus iz najboljih dana. Sabili se ispred gola sa deset igraca, bili sto minuta disciplinovani i timski angazovani, plus pametni, probali koliko mogli kroz jalove kontre, i na kraju uzeli bod kao kuca. Doktori.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use