Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pucajte na Sarajevo danas, jednostavno je, Olimpik je uvijek gubio i gubice od Zelje i Sarajeva, i u ono vrijeme dok su najjaci bili, a ne sada kada spajaju kraj s krajem. Ja sam ubacio u kombo njih, Vošu i Juveta x2

Objavljeno

Ekipa, jel netko prati malo više Serie A? Konkretno zanima me ovaj Udinese kod kuće u 12:30 protiv Chievo Verone. Djeluje mi dobro u startu ovak na prvu, ali nisam skroz dobro upućen... spojio bih ga u jedan podnevni sa Unitedom, pa da vidim drugo mišljenje... hvala

Objavljeno

Dok je ovakav koef treba ih igrat jer da je to "onaj UTD" koef bi bio 1,35. Prevelika je kreativna rupa sa Mikrofonkom u sredini,a Rooney vec dugo nije .....pa Rooney......A i 105milja je bilo ufffff...Za 60-70 previše. Za tu lovu igrač mora biti igrač odluke,glavni,mora biti kako bi se reklo JA,a Pogba je trenuto ja jedino po zurkama.

Ali suci brate mili su zadnje vrijeme koma. Ovo je faul sa velikim F,osim za glupog komentatora na SK2,njemu je start na loptu

Objavljeno

Strašno... i mislio sam si da neće bit šetnja baš kod Watforda....

bome ako bude 3. poraz za redom... ne znam, mnogima bi se zatresla stolica samo tako...

Nece.Ali,jucer i ovo sad,ne znam,previse suci grijese u Eng zbog pustanja zesce igre.... Ma ja ih obicno igram 2+ gola

Objavljeno

Ma ne bi smjelo, ali ne ulijevaju neko samopouzdanje... već su sad malo u minusu za vrhom, a slijede uskoro Leicester doma, pa vani Liverpool i Chelsea... nisu baš ugodne tekme za lovit minus... danas se moraju trgnut...

Objavljeno

Ovog Pogbu nebi platio 10€ a kamoli 100 milja,pa u zupanijskog ligi igraju bolje

Da,trenutno je jako slab,ali to je i malo posljedica igraca sa kojima igra. Cijeli UTD je trenutno loš,pa se i on uklapa. Da,preskupo je placen definitivno,doveden je da napravi prevagu,pokrene UTD,ali ništa za sada....

Objavljeno

Općenito se debelo pretjeralo s tim ciframa.. nitko ne vrijedi tih para, to cijelu ekipu kupiš kak spada... 

Loš United, loš, ništa se nije pomaklo... Ibra je tu povukao onih par tekmi i donio prevagu... sad nema ni toga, iako ima još vremena... možda se lijepi prelaz dogodi drugo poluvrijeme :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use