Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Liga Nacija A DIREKTNI LINK NA PONUDU! Liga Nacija B DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 1.10. u 10:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Nacija A DIREKTNI LINK NA PONUDU! Liga Nacija B DIREKTNI LINK NA PONUDU! Liga Nacija C DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 1.10. u 10:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Zavrsna rec Meni je samo zao, i srce me boli zbog toga, sto mislim da bi veceras cak i  Como, Brighton, ili Eintracht potopili ovakvu srpsku reprezentaciju sa vise od cetiri gola razlike, a Bayern bi im ugurao petnaest golova. Srce me boli i sto veceras ne igra barem Inter protiv Srbije, ako vec ne moze Bayern. Srce me boli sto moramo da se bojimo Kloppa, a teoretski bi danas moglo da prodje barem dvadeset igara iz ponude. Srce me boli sto ne bi smeli da se plasimo cak i ovakve, najgore Nemacke u istoriji, a ipak se plasimo. Srce me boli sto bih danas smeo da igram cak i na Bugarsku protiv onih srpskih krseva, a brine me Nemacka sto je nemoguce i napisati, a kamoli poverovati. U svakom slucaju, u Kloppa i Xavija nemam nikakvog poverenja, mislim da Klopp mozda nesto i zna, ali Xavi sigurno nece nikada postati trener, a kamoli selektor, ali cak i sa njima protiv spore, zastarele, bezidejne, otrovne i nemocne Srbije, svaki pad u realnom kladjenju bi bio ravan opstoj katastrofi. Kvota na nemce protiv grka je bila izmedju 1,40-1,45-1,50 iako su igrali u sred Nemacke, iako imaju Kloppa. Ja mislim da kladionice odlicno znaju na kakvom su nemci istorijskom minimumu, plus znaju sta Klopp radi, iako verovatno ne mogu da veruju, plus znaju da Grcka uopste ne izgleda lose, pa su iz tih razloga i kvotirali jedinicu toliko. Predpostavljam da se kod kladionica nista nije promenilo u proteklih sedam dana, da i dalje znaju koliko je Nemacka losa, koliko imaju stranaca i crnaca, ali eto nemcima dolazi Srbija, pa su verovatno cak i na toliko losim nemcima morali da obore kvote na 1,22-1,25 Hteo sam zapravo da kazem da i dalje smatram iz cvrstog uverenja da je za kladionicare prava privilegija imati u ponudi za kladjenje ovakvu Srbiju protiv bilo koga da igraju u gostima, a kamoli da idu Nemackoj, pa Holandiji, pa makar protivnici Srbije igrali i sa crncima. Ne mozete se ljutiti na mene zbog erekcije na Nemacku, kao zemlju. U Hrvatskoj je snimljena i sto godina pustana pesma Danke Deutschland gde nije moglo da se zivi od te pesme. Pa ako ste niste tada ljutili, a kamoli protestvovali, ili smatrali da su to seljacki maniri, onda nemojte ni danas. Angela Merkel koja je obelezila jednu epohu, nije mislila na svoj politicki interes, niti je donosila odluke da bi se dopala nemcima, svojim gradjanima. Zapravo je sve bilo suprotno. Svaka njena odluka je bila predmet opsteg negodovanja. A milion najgorih stranaca, opstu bedu i sirotinju je prihvatila jer je znala da Nemacka ubrzano stari, a starost je uvek promena na gore, a ne na bolje. Znala je da se nemacki mladi parovi tesko odlucuju za vise dece, a da se migranti i crnci yebu kao stakori. Znala je da u Nemackoj postoji velika potreba za “prljavim poslovima”, jer nemci ne zele da otpusavaju wc solje i brisu guze u starackim domovima, voze kamione ili rade na gradjevini. Bila je svesna humanitarne katastrofe i moguce vanredne situacije u Evropi. Mogla je komotno i ona da zatvori granice, upotrebi vojsku i tenkove, kao i sve ostale zemlje. Izabrala je sve ono sto bi moglo da ide na njenu stetu. Na svoju stetu, i na stetu nemaca je izabrala jos milion stranaca u svojoj Nemackoj, plus je sacuvala Evropsku Uniju, plus je sacuvala sve susede oko sebe, prihvativsi milion stranaca. Zato ako kolega sa Foruma bude sledeci put pitao za prijatelja da li je Nemacka i dalje sveta zemlja, odgovor je da, uvek ce to i biti, cak su i hrvati o tome pevali u udarnim terminima na Hrt-u. A Angeli Merkel samo aplaudirati na cojones toliko velikim da se vuku po podu koliko je cvrsto verovala u snagu Nemacke da ce uspeti, sa onim istorijskim “Wir schaffen das” E sada, sto veceras treba da uplacujemo u realnom kladjenju na Ennoutaliba, a ne Havertza, i sto treba da se bojimo cak i raspale i otrovne Srbije … za to vec mozemo yebati majku Angelini Merkel.  
    • Liga Nacija A DIREKTNI LINK NA PONUDU! Liga Nacija B DIREKTNI LINK NA PONUDU! Liga Nacija C DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 1.10. u 10:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Nemacka reprezentacija (nastavak) Do pre samo dvanaest godina fudbal je predstavljao jednostavnu igru u kojoj igraju jedanaest protiv jedanaest, i gde na kraju uvek pobedjuju nemci. Nemci su uvek bili poznati po disciplini, istrajnosti, borbi do poslednjeg minuta utakmice, a talenat i kvalitet su bili tek dodatak nemackom mentalitetu. A danas, samo dvanaest godina kasnije, Nemacka sa devet crnaca i dva belca u rosteru nije u stanju cak ni gol da postigne u sred Nemacke protiv Grcke. A i to je zaostavstina Angele Merkel. Crnac na klupi Bayerna takodje. Bundesliga ce uvek biti Bundesliga, nemacki stadioni ce uvek biti nemacki stadioni, bas kao sto ce i nemacka piva, nemacki putevi, nemacke kobasice, ili nemacki automobili uvek biti ono sto jesu. Ali zato nemacka reprezentacija nikada vise nece biti ono sto je bila, jer su dosla neka druga vremena. A zamislite sta tek ceka svetu Nemacku u buducnosti, kada onih milion stranaca i migranata pocnu da se razmnozavaju izmedju sebe, pa svaka porodica bude imala po petoro dece, a neke buduce generacije migranata pocnu da se yebu cak i sa nemicama. Sve u svemu, ja sam prilicno pratio nemacku reprezentaciju poslednjih godina, i ono sto oni imaju ne lici ni na sta. Svi ti stranci i crnci po Bundesligi imaju nekog talenta, pogotovo individualnu tehniku i brzinu, moze se reci i da se u Bundesligi igra lep fudbal, ali to nema nikave veze sa onim sto se zove pravi nemacki fudbal. Za razliku od situacije u italijanskom fudbalu, gde cak ni crnci-stranci nemaju kvaliteta, ovi nemacki crnci imaju nesto malo kvaliteta, ali je to potpuno neupotrebljivo za nemacke standarde. I zato, na zalost, umesto da danas slavimo dan kada nam se pruza mogucnost da u ponudi imamo utakmicu za kladjenje izmedju Nemacke i Srbije, mi moramo da strepimo, sto nikada ne bi smelo da se desi. Umesto da imamo dileme da li da osim imovine rasprodajemo i vinograd i ulazemo na jedinicu na nemce, mi zapravo moramo da razmisljamo sta se desava u Kloppovom mozgu. Jurgen Klopp Ako uzmemo u obzir kakve je sve selektore imala Nemacka, prosto je neverovatno koliko su dosla neka druga vremena, da veceras jedino ko moze da nas srusi u realnom kladjenu jeste nemacki selektor. Odmah da kazem da sam u proslom kolu svete Poslednje Sanse postavio vise od gola Nemacke protiv Grcke i da me na to niko nije naterao, niti prevario, niti sam to prepisao od nekoga. Znao sam ko je selektor nemaca, znao sam sta radi, znao sam koliko je pozvao igraca, znao sam koliko ima crnaca, plus nisam bio ni pijan, ni drogiran dok sam postavljao predlog. Plus sto vec duuuuuugo nema niti bilo kakvog yebanja, pa da mogu da kazem da mi je nakon orgazma bila smanjena svest zbog opadanja nivoa hormona. Ko je duze na Forumu, imam pismene dokaze na ovom smesnom Forumu da Kloppa nikada nisam smatrao dobrim trenerom. Ali harizmaticnim trenerom svakako. Da je Klopp isao u bilo kakvu trenersku skolu, znao bi da niti u jednoj trenerskoj knjizi ne pise da jedan selektor treba da pozove 44 igraca i da na zvanicnim utakmicama daje sansu svima. Nijedna trenerska knjiga ne kaze da su rezerve ljudi, vec svaka trenerska knjiga objasnjava zasto se rezervni igraci zovu rezervama. Nijedna trenerska knjiga ne kaze da selektor Nemacke treba da daje sansu Bayernovim rezervama. Ali, Klopp je takva osoba kome je vazno da odrzava tu harizmu, vazno mu je da ga publika voli, vazno mu je odaje utisak otvorenog i harizmaticnog coveka. Jednostavno je, kada odlucite da date svima sansu, jasno je da ciljate na najjeftinije emocije ljudi, sto se zove populizam, a sto uvek prolazi.  Samo je problem sto da je Angela Merkel tako razmisljala, i da joj je bilo vazno da se svidi svojim gradjanima, Nemacka bi danas bila Gana ili Etiopija. Znaci, samo radi sebe, Klopp je izabrao ono sto ne pise ni u jednoj trenerskoj knjizi. Rezultati tog njegovog izbora su jedan bod i dva gola iz dve utakmice, plus nikada gora Nemacka, plus nikada smesniji nemci, plus opste nezadovoljstvo. I sada se ljuti na igrace i sve oko sebe. A najtuznije po sve kladionicare ovoga sveta jeste sto ce kada mu na nekom sledecem velikom takmicenju kada bude pod pritiskom u prvoj postavi svakako igrati Noyer, Havertz, Kimmich, Wirtz, Musiala i ostali. A mi necemo imati sa cime da se kladimo, jer cemo do tada bankrotirati. Sve je danas tuzno. Tuzno je sto veceras zavisimo od Kloppa i njegovih mozdanih cepanja u glavi, tuzno je sto mozemo cak i da padnemo igrajuci protiv onih krseva i drvoseca iz Srbije, tuzno je sto mozemo da padnemo zbog crnaca, tuzno je sto Bayern na klupi ima crnca koji cak i protiv Union Berlina igra sa najjacom postavom, a Nemacka ima selektora belca koji daje sansu Bayernovim rezervama. Ako danas padnemo, ljutite se na Kloppa, a ne na mene. Da veceras ja sedim na klupi Nemacke, i da imam privilegiju da potpuno samostalno sastavim prvih jedanaest protiv Srbije, danas bi prosli svi handicapi, svi golovi, sve pobede iz poluvremena, svi korneri, svi prvi i poslednji golovi na utakmici. Nastavice se …  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use