Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Četvrtak 12.1.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Meni je samo zao sto ti ne razumes, kakva se u meni bude osecanja kada padne neko za koga zelim svim srcem da padne. Taj osecaj nikada neces razumeti. Plus, nikada neces razumeti u kakvom sam bedaku, kada smo decekali na Forumu da cekamo tvoje analize, i da ih pratimo u realnom kladjenju. Jednom petnaesti na kraju sezone, jednom sedmi, jednom napustio takmicenje … i sada svi cekamo tvoju analizu, a ne moju. Strasno.
    • Hristos se rodi! Svako dobro svim kolegama koji slave Božić po julijanskom kalendaru !
    • Moj dobronamjerni savjet, probaj krace slaviti, i budi umjeren sa hranom,  picem i gostima u tom slavlju. Moj primjer, slavim samo sa psom u setnji, i pojedemo obojica po komadic domace dimljene kobasice. 
    • Najava utakmica Napoli vs Verona (danas), Milan vs Genoa (sutra) i Barcellona vs Partizan, Euroleague (petak) Postavio sam ovde samo naslov da zauzmem sebi mesto, a kada u toku dana pronadjem entuzijazam svakako cu ubaciti tekst. Hteo sam po svaku cenu da budem koristan po Forum i napisem sta sam sve eliminisao u ostroj selekciji kada sam sebi birao predloge, i u svoj toj selekciji, na kraju izabrao pobedu Zvezde nad Valencijom, a sve ostalo odbacio. Mozda ce neko imati koristi, a ako neko od kolega nece da prati, barem cu iz sebe izbaciti svu negativnu energiju. Gledacu da najavim utakmice Napoli vs Verona i Milan vs Genoa tamo negde do rucka, pod uslovom da pronadjem entuzijazam. Trenutno sam na kolenima, od prevelike tuge nemam snage cak ni da se radujem padu onog Fitoza, a kamoli da najavim ove dve utakmice. A treba mi malo vremena i da razmislim zasto mi se uvek desava da kada se najvise radujem i podsmevam padovima drugih kolega, uvek padnem vec sutradan. Tri dana sam slavio pad prlita, i odmah sam pao vec sutradan, i to dva puta uzastopno. I za to mi treba malo vremena da razmislim o cemu se tu radi.
    • Everton - Wolves Everton prolazi kroz teško razdoblje. U posljednjih šest domaćih utakmica upisali su četiri poraza, a u nedjelju su izgubili od Brentforda 4:2. Problemi se gomilaju zbog izostanaka Gueyea i Ndiayea zbog Afričkog kupa nacija te ozljede Dewsbury-Halla. S druge strane, Wolvesi pokazuju znakove života. Nakon remija protiv Manchester Uniteda i pobjede 3:0 protiv West Hama, momčad napreduje, a posebno se ističe mladi Matheus Mane. Četiri od posljednjih šest njihovih utakmica donijele su najmanje tri gola, što sugerira efikasan i otvoren susret. Prognoza: X2 na Wolves, kvota 1.95. Mogući i 3+ gola, kvota 2.10 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:16 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Fulham - Chelsea Chelsea prolazi kroz velike promjene i zaostaje 17 bodova za Arsenalom, iako su u posljednjem kolu izvukli bod kod Manchester Cityja bez ključnih igrača. Fulham nastavlja igrati iznad očekivanja, neporažen u posljednjih pet ligaških utakmica, ali protiv Chelseaja ima loš međusobni skor – četiri poraza u pet posljednjih susreta. Očekuje se zatvoren derbi s malim brojem golova. Prognoza: Manje od 2,5 gola, kvota 2.00 (bet365). Chelsea može do minimalne pobjede. (Koeficijenti 7.1. u 09:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Man City - Brighton Manchester City je u seriji od deset utakmica bez poraza i jako dobro igra na Etihadu, gdje je slavio u 13 od posljednjih 15 ligaških utakmica. Brighton je slab na gostovanjima, ali zna biti opasan u kontranapadima i u posljednja tri međusobna susreta protiv Cityja upisao je dvije pobjede i remi. Očekuje se efikasan i otvoren susret. Prognoza: Pobjeda Manchester Cityja + oba tima daju gol, kvota 2.40 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Newcastle - Leeds Newcastle je u sjajnoj formi kod kuće – 11 utakmica bez poraza, uz devet pobjeda, a u posljednjih devet domaćih ligaških susreta uvijek su postigli točno dva gola. Leeds dolazi nakon niza sedam gostujućih utakmica bez pobjede i teško je očekivati da prekine Newcastleov domaći niz. Prognoza: Pobjeda Newcastlea, kvota 1.66 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use