Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Filipo

Filipo

• Kad su smanjili pred kraj na 4 razlike mislio sam da je to to,momentum bio na Zvezdinoj strani,ali su opet krenuli brzo šutirati,promašivati,a gostima sve ulazilo. Ebga. 
    • Hej kolega hocu da umrem od tuge, pa cu gledati da budem sto kraci. Aston Villa igra posle Bayerna i Arsenala najbolji fudbal na svetu. Bez obzira na to, Arsenal ih je nagazio sa cetiri komada jer su odlicno pripremili utakmicu. Samo to. Smeo sam ruku da ponudim da mi se odsece motornom testerom, da je Zvezda lagano mogla da dobije Valenciju, samo da nije igrala na jedini nacin koji Valenciju vodi do pobede. A oni su igrali bas tako. Ja imam kolegu koji ima neizleciv poremecaj. On ima sve u zivotu, porodicu iz snova, zenu iz snova, posao iz snova. Ali, ima poremecaj da mu je osvajanje tudjih zena ostetilo mozak. On na odvodjenje tudjih zena u krevet gleda kao na izazov, kao na borbu na zivot i smrt, kao na izazov kao da se bori sebi za zivot. Nije vazno da li je zena lepa ili nije, da li je mlada ili stara, vazno mu je samo da je zauzeta i da je odvede u krevet. On kaze da ne postoji tvrdjava koja ne moze da se osvoji, i za to koristi razne alate. E vidis, izbor trenera Zvezde da igra sa Valencijom u sred Beograda na poen vise, je kao kada bi ti hteo da odvedes Georginu Rodriguez u krevet, a od svega joj ponudis da ide sa tobom na pecanje, kao nacin da osvojis tvrdjavu. Zato nisam hteo da izaberem handicap da Zvezda moze cak i da izgubi.  
    • Napoli vs Verona (danas), Milan vs Genoa, (sutra), Barcellona vs Partizan (Euroleague, petak)  najave Problem sa kladjenjem u Serie A je u tome sto se za titulu bore pet timova, od kojih svaki ima svoje nedostatke. Zbog toliko nedostataka, u Italiji je nemoguce da se pojavi dominantna ekipa u prvenstvu poput Bayerna ili Psv-a, plus sto krsevi od timova zahvaljujuci italijanskom pogledu na fudbal, sve svoje nedostatke mogu da pokriju nacinom igre, pa bez problema, kao ni u jednom prvenstvu, krsevi mogu da yebu pola lige. U ovom kolu se namestilo da svi favoriti igraju sa krsevima ili polukrsevima, ili “onako” krsevima. Roma je vec lagano dobila Lecce u gostima, Juventus je sebi kupio pobedu kod Sassuola, dok Napoli, Milan i Inter tek trebaju da igraju sa krsevima. Inter ima za klasu bolji roster od reprezentacije lige, ali vec tri-cetiri godine nema trenera, Napoli ima doktora na klupi, ali imaju limitiran roster, plus dolaze sa juga, Milan ima “onako” roster, dobrog trenera i igraju samo jednom sedmicno, ali nisu sampionski tim, Roma ne bi bila prvak Italije cak ni da igraju sami ligu, dok Juventus vec deset godina placa cenu donosenja katastrofalnih odluka, poput dovodjenja Ronalda, ili Izborom Pirla za trenera. Nista bolje nije ni na dnu. Svaki krs sa dna Serie A, ima sto nedostataka i jednu ili dve prednosti, pa niko ne moze da proceni, koja prednost ce biti presudna za opstanak. Napoli vs Verona Prosli su i Bozic i Nova Godina, a Napoli je i dalje u samom vrhu, a ovde cu samo da postavim bez kakvih igraca je Napoli odigrao pola sezone Pazite, Napoli skoro celu sezonu igra bez pet i po nosioca igre, Lukaku, De Bruyne, Anguissa, Neres i Gilmour plus sto trojica od ovih prakticno nisu ni igrali dosadasnji deo sezone. Ali kada imate doktora na klupi, mozete da igrate i sa Kolasincem i Livajom u timu. O tome koliko je Verona losa, necu da trosim tastaturu, samo da kazem da iako imaju jedan od dva najgora napada u ligi, po meni (mozda) bi i mogli da se spasu ispadanja. A pogledajte sta sam ja sve iz ove utakmice, nakon ostre selekcije, odbacio i uzeo pobedu Zvezde nad prvoplasiranom ekipom Euroleague, majko moja. Odbacio sam prvo pobedu Napolija, pa onda pobedu Napolija barem u jednom poluvremenu, pa onda pobedu Napolija u kornerima, posto Verona prakticno ni ne napada u gostima, pa sam odbacio da Napoli prvi daje gol na utakmici, jer Verona ne bi dala gol ni Tekstilcu iz Dervente, a da ne govorim da sam zbog Zvezde, odbacio sve igre “da Napoli prvi dolazi do” svega kornera, golova … Milan vs Genoa Milan da slucajno uporedo sa Serie A igra i bilo kakvo evropsko takmicenje, bio bi na tabeli ispred ili iza Lazia, a bez Modrica bi igrali kao Lecce. Ovako, sa jednom utakmicom sedmicno, dobrim trenerom i Modricem, cak i kada pretrci pola kilometra po utakmici, potpuno ravnopravno stoje u samom vrhu lige. Milan sutra igra sa Genovom, o kojoj bi, napisao deset stranica teksta, samo da sam prosao u Poslednjoj Sansi sada kada je Fitoz onako prelepo pao, ali bez entuzijazma u sebi, ne mogu. Samo cu reci da je Genoa, ako gledamo vremenski period od sto godina, slavnije ime od ManCity, i da je zbog toga sta predstavlja u evropskom fudbalu, jedan od retkih klubova na svetu koji je pod zastitom Unesca, pa Genoa danas predstavlja “zasticenu evropsku kulturnu vrednost”. U teoriji to prekticno znaci da Genovu ne moze, na primer, da kupi ko hoce, pogotovo da sa Genovom radite sta hocete, cak i ako ste vlasnik kluba. A da ne govorimo koliko bi bilo moguce u Genovi da se navijaci nesto pitaju, a kamoli odlucuju kao u onom otrovu odkluba, Hajduka. Na zalost, majmuni u Genovi su procenili da nema potrebe da citaju moje postove na Forumu, te su spasavanje od ispadanja poverili De Rossiju, pa cu ovde da iskoristim priliku da kleknem i da se iz klececeg polozaja  izvinim svim celnicima Dinama koji su dovodili Cannavara i molicu ih sve za oprostaj. Vi iz Dinama, ako citate nas Forum, pokusajte da mi oprostite svako podsmevanje i uvredu. Vi ste male mace, naspram celnika Genove, a Cannavaro je Guardiola, Conte i Mourinho zajedno naspram De Rossija. Iako sam znao kakvu odbranu Genoa ima, i kako lepo primaju golove, plus sto Milan kod kuce lepo daje, ja sam, necete verovati, bilo kakvu kombinaciju sa golom/golovima Milana izbacio, plus makar pobedu Milana u bilo kojem poluvremenu, i sebi izabrao pobedu Zvezde … ccccccc. Ako mozete, ili hocete da iskoristite ove cinjenice na Verona tesko daje, a Genoa lepo prima, plus ima neznalicu na klupi, onda nesto odigrajte, a ako necete, ne morate. Barcellona vs Partizan, Euroleague, petak Samo cu reci, koliko god da uplatite ovde, malo ste uplatili, bez obzira  sta cete igrati, poene ili pobedu. Sada kada sam na kolenima, uopste nije vazno sta cu igrati, kolike su kvote i koliko cu zaraditi. Samo je vazno da prodjem, kako znam i umem, ne moram nista ni da zaradim, samo da ne padnem. Znaci, za mene gol Napolija na utakmici po 1,14 gol Milana na utakmici po 1,12 i jedinica na Barcellonu po 1,10 sto daje ukupnu kvotu od 1,40 a vi odigrajte sta hocete, meni je sada vazno samo da prodjem, pa makar i bez bilo kakve zarade.
    • Znatiželjan sam,zašto nisi Zvezdu igrao poraz do 8 razlike jer najbitnije bod dobiti. Palo bi ionako,ali u startu mi se činilo riskantno i čudno.
    • Odabir udaraca na gol djeluje jednostavno,a često se kvota ispuni već do kraja poluvremena.No, tu je problem što sve ulazi pod udarac. Negdje krivo nabacivanje u gol-out računaju kao udarac,ili šut u leđa braniča. Negdje ne. Onda,na kraju utakmice,iz više izvora imamo različite podatke. Po nekim izvorima nekad jedna ekipa ima ,npr.13 udaraca,a po drugom izvoru 16. Je li se službeno računa ono što piše na odigranoj kladionici ili na službenim stranicama određene lige? Po meni je i odabir Crveni karton-No dobra ideja,kao  i Oba ne daju u prvom itd. No,opet ,ako nisi miljenik sreće,uzalud sve,iako po nekima,sreća ne postoji.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use