Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. nti

nti

• (Moguci) double zivota po ukupnoj kvoti od 1,56 Na korak sam da predlozim svima nama sa Foruma ovaj double zivota Radi se o jedinicama na Juventus protiv Neca (cetvrtak) i na Feyenoord protiv Utrechta (nedelja) po ukupnoj kvoti od 1,56-1,60 Ovo jeste jedan veeeeeeeliki osvetnicki tiket gde svakako unosim emocije, sto nikada nije dobro, ali ovaj double svakako nije lupetanje, vec, evo vec treci dan, vrednovanje ovog doubla za igranje “sada ili nikada vise”. Ovde cak nisam hteo da ubacujem ni danasnju jedinicu na Ajax po kvotici od 1,10-1,13 sto mi je fix XXI veka. U cetvrtak cu svakako najaviti utakmicu Juventus vs Nec na preko deset stranica teksta, a u nedelju utakmicu Feyenoord vs Utrecht, ali samo da ovde napisem nekoliko recenica. Juventus je jos pre jedno pet-sest godina usao u pogresan voz, i sada kada su u pogresnom vozu, svaka stanica je pogresna. Zbog toga mislim da se do kraja zivota nikada ne bi trebalo kladiti na Juve, taman da igraju sa Tekstilcem iz Dervente ili Zmajem iz Makarske. Mislim da je, kada je Juventus u pitanju, najvaznija samodisciplina, i princip da Juve uopste ne postoji za nas u bilo kakvom kladjenju. Ali, tek posle ove utakmice na Necom u cetvrtak. Do tada bi trebalo da sacekamo hoce li Juventus osposobiti barem jednog igraca iz veznog reda, posto je u Juventusu prava bolnica, gde prakticno nemaju nijednog zdravog igraca na sredini terena. A sto se tice Feyenoorda, jeste da su me tesko oborili, sto im nisam ni zaboravio, a kamoli oprostio, ali, ipak samo da kazem da je Feyenoord u dosadasnjem delu holandskog prvenstva cetiri puta pobedio na gostovanjima, a jos nijednom kod kuce. I ne samo to. Kao prvo, Feyenoord je klasicna “domacica” vec godinama unazad. Kao drugo, na prvoj utakmici kod kuce su vodili sa 2:0 i prosuli prednost, a na sledecoj utakmici kod kuce su gubili sa 0:2 u sred Rotterdama, i opet izvukli samo bod. Cetiri vezane pobede u gostima sto nikada nisu imali u svojoj istoriji, i dva tacna rezultata 2:2 kod kuce … ccccccc Bez ijedne pobede kod kuce imaju tek dva boda manje od Psv-a, a sa cetiri prosuta boda bi bili prvi na tabeli sa dva boda vise od Psv-a Kod ove jedinice na Feyenorrd me, za sada, yebe samo termin utakmice, a to je nedelja u 12.15. bas kada holandjani odlaze na rucak. Cim otklonim jos neke dileme, eto mene u cetvrtak sa postom na deset stranica teksta u vezi utakmice Juventus vs Nec, a do tada evo malo Charlize Theron  
    • Nogomet,subota 19.09.26. Bundesliga 18.30 h Stuttgart-Dortmund Zbir golova prvo pol 0,5 vise Klad.premier  
    • 20.9. 20:00 | Nogomet HNL | Dinamo vs Lokomotiva..... Dinamo zabija više od 1 gola (1.24) Supersport
    • Europska liga DIREKTNI LINK NA PONUDU!   La liga DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 14.9. u 22:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use