Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Giannis Antetokounmpo - Regular season MVP

crash1

Recommended Posts

Giannis Antetokounmpo // Regular season MVP bet365 - 4,00

Od mene jedan prijedlog, vrlo realan i vrlo moguć, s obzirom na partije koje pruža, na renome koji ima i na atrakciju kojom je zarazio cijelu NBA ligu a morate priznate da je kod Amerikanaca popularnost često presudna kada su ovakve stvari u pitanju. "The Greek freak" igra sezonu iz snova, barem za sada, a kada shvatite da još nije dostigao svoj puni potencijal, te da kada popravi šut da će brojke biti još veće, onda s pravom možemo reći da dugo ali baš dugo vremena zanimljivijeg i talentovanijeg igrača nismo vidjeli u NBA.

Ovaj 22-godišnjak je trenutno na brojkama od kojih zaboli glava, a kada gledate njegove utakmice i kada vidite sa kakvom lakoćom igra steknete dojam da igra na 50% svojih mogućnosti i da kako sezona bude odmicala da će igrati sve jače i bolje, te da trenutnih 31 poen i 10 skokoa u prosjeku, može biti još veća brojka. U prošlosti je to bilo nevjerovatno i teško izvedljivo, ali nakon prošle godine gdje je Westbrook pokazao svima i začepio usta svim onim koji su govorili da je triple - double prosjek nemoguć, uz ovakvog Giannisa je sve moguće, pa čak i prosjek poena veći od 30.

Zadnji koji je imao preko 30 poena u prosjeku bio je Kobe (2006/06 35. poena) a Jordan, sa kojim porede Giannisa je 86/87 imao 37 poena u prosjeku. Zanimljivo, to je bila četvrta sezona Jordana u NBA ligi, baš kao i Antetokuunmpou sada.

Od ostalih igrača koji bi mu mogli konkurisat su Harden, James i Westbrook ali ja sam toliko ubjeđen da ovo Giannis uzima da me je ovolika kvota iznenadila. Harden jeste trenutno prvi favorit ali samo zbog toga što u prošlosti nikada nije osvajao ovu nagradu ( a zaslužio ju je) i Harden je sigurno ponajbolji igrač u ligi, ali upravo zbog atletske građe, atrakcije, mladosti, potencijala i showa koji pravi Giannis, on je prema meni najveći favorit, jer Amerikanci vole atrakciju i show, a Giannis to svakako jeste!

4d6420af08733cf101b6e7eec5fe6eb2.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use