Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. TazMan

TazMan

• Crvena Zvezda vs Ofk Beograd, srpsko lopovsko prvenstvo, najava meca Mozda necete imati koristi od ove analize, ali ja cu zaista umreti ako je ne napisem. O Zvezdi sve znate, ali mozda ne znate bas sve o Zvezdanu Terzicu, generalnom direktoru beogradskih govana, a to je veoma vazno za danasnju analizu. Zvezdan Terzic, generalni direktor Zvezde U mladosti je bio igracic, recimo na nekom nizem prosecnom nivou, iako je igrao tadasnju prvu, jugoslovensku ligu. Nakon zavrsetka igracke karijere, ostao je u fudbalu kao funkcioner, i to u Mamicevskom pogledu na vodjenje kluba. E sad ovi patriotski i navijacki fanatici, pogotovo ovi koji imaju manje od dvanaest godina poput kolege @mesrine na Mamicevsko vodjenje klubova gledaju sa odobravanjem, vodeci se logikom, bolje je i tako voditi klubove, ako ce Dinamo i Zvezda od toga imati koristi, nego nikako voditi klub, ili ga voditi onako kako se vodi otrovni Hajduk. Ti navijacki i patriotski fanatici jedino nikada nece pristati da odgovore na pitanje, pa zasto onda Mamici i Terzici ako su toliko sposobni, ne kupe od svojih novaca Everton ili Eintracht pa takva cuda prave u uredjenim zemlja poput Engleske i svete Nemacke. Pogotovo u konkurenciji sa bogatim arapima ili americkim investicionim fondovima. Terzic jos nije dosao ni u svoje najbolje godine zivota, a vec je morao da pobegne van zemlje zbog finansijskih i kriminalnih mahinacija, pa se jedno vreme krio po Crnoj Gori, a kada je za njim raspisana Interpolova poternica, onda je bio prinudjen da pobegne u Usa. A onda se desilo cudo. Na vlast u Srbiji je dosao Psiho a to je znacilo da je Interpolovu poternicu pojela mala maca, i Zvezdan Terzic se na velika vrata ponovo vratio u Zvezdu kao humanitarac, kao da je casna sestra. Da bi mogao da vodi Zvezdu, Terzic je morao da uradi samo dve stvari. Da u svojoj klupskoj kancelariji okaci sliku Psiha i da u svakom javnom nastupu ne izlazi iz Psihovog shupka     Sve ostalo je istorija. Danas je Zvezdan Terzic jedan od 48 srpskih milijardera (u eurima), dakle ne milionera u eurima, vec milijardera i radi sta hoce, pri tome se jos zeza i smeje svima u lice. Ta mogucnost da postanes milijarder u Srbiji, da radis sta hoces, da se smejes celom svetu u lice, i da te jos onakvi maloletnici poput kolege Mesrine podrzavaju, najbolje se videla kada je Terzic pozajmljivao novac za Zvezdu od svojih sinova, a to navijackim i patriotskim polupismenum fanaticima objasnjavao svojim recima Crvena Zvezda vs Ofk Beograd, kladjenje na nesto u vezi golova. Sasvim slucajno, vlasnici Ofk Beograda su sinovi Zvezdana Terzica i sasvim slucajno su bas oni pozajmili Zvezdi 2,5 miliona eura, a ti akademici izgledaju ovako Sasvim slucajno, sve prethodne utakmice izmedju Zvezde i Ofk Beograda su zavravale u teskim overima, sto mozete i sami proveriti sa klikovima, da ne bih ovde kacio stotinu screenshotova. Osim toga, barem trecina utakmica Zvezde sa bilo kojim protivnicima je bila sumnjiva, ali svakako nije bio sumnjiv onaj poraz sa pet golova razlike od Psg-a u Ligi Prvaka (6:1) sto je bio predmet istrage Uefa Ako imate manje od dvanaest godina kao kolega @mesrine ostaje vam da nagadjate koji bi to bio celnik Zvezde koji bi ulozio na kladionici nekoliko miliona eura (pet) da ce utakmica zavrsiti sa pet golova razlike za Psg, a nije Papa Leon cetrnaesti. Ova utakmica nema nikakav rezultatski znacaj, sto je idealna prilika da se namesta, posto se srpsko prvenstvo ne igra u Svedskoj, sto znaci da je moguce da se namesti cak i da bude jedan ili nijedan gol na utakmici, ali ja ipak preporucujem golove, posto je veliki bet365 jedan gol na utakmici kvotirao sa 1,01 over 1,5 gola na utakmici sa 1,03 a over 2,5 gola sa 1,16    
    • znas i sam zasto sam izgubio u PS, a razlog definitivno nije zelja i vjera u sebe, toga sam imao napretek s to cu pokazati i u narednoj sezoni. Usput, prije nego uplacujes javi se porukom, ovaj puta necemo trebati posrednika haha.  I da, kad vidim kako zvezdasi slave dolazak Arnautovica, sve mi je jasno, gluplji su od Dinama s Canavarom, mada to je bilo jasno i prije. Sretno s tipom
    • Poslednja Sansa mi uopste ne nedostaje, ali hajde bas da probamo da vidimo kako stojim sa talentom koji imate ili nemate. Nista ne znam o ovim dancima, ali kada bi se danas postavljao predlog za svetu Poslednju Sansu, moj predlog bi bio vise od jednog gola Copenhagena po kvoti od 1,20 kod bet365 a analize predloga nema. Cist talenat.  
    • Hvala na preporuci🙂Imate pravo kolega Leo,treninzi su rjesenje uvijek.Kroz fizicki napor i bol dolazi do prociscenja.Ma,mi smo trebali isto na more ali supruga je imala tesku prometnu.Nije kriva,dobro je ali sjebano nam ljeto.Kaj da vam pricam vise....
    • Hej @Marko15 Samo jos ovo da napisem, pa idem na kupanje. Svi smo razliciti, ali samo da kazem da kada sam u qurcu sa moralom, meni najvise pomaze nekakvo iscrpljivanje. Neko dugo plivanje, neko trcanje, neki uspon na planini, neko dizanje tereta, a ako znas da se tuces, mozda bi ti pomogla neka dobra tuca sa nekim slabijim od tebe.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use