Jump to content
Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025. ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.4.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

LIVE 

P.Careno Busta  1,80  5/10

Busta po meni može ovo uzeti,ne igra baš sjajno ali vjerujem da ovo može uzeti pogotovo pred domaćom publikom,1. set ga poemo onda neobjašnjivi pad,nadam se da će dići igru i ovo uzeti.Sretno tko isprati!

EDIT: Won,šta sve čovjek prokocka i spašava meč lopte i dobije u TB,svašta

prije 23 minute, darko56 said:

Carreno Busta 3. set imao 5:2* kod *5:3  40:15 2mp, i 5:4*  00:30 i sad gubi 5:6* 00:30,zanimljivo.Čista nesreća

nema tu sreće ili nesreće, jednostavno problem ima u glavi da treba 100 prilika da dovrši meč, na 40-15 zicer od voleja zabije skoro u dno mreže... da igra protiv ozbiljnijeg protivnika izgubio bi s ovakvom igrom glatko, ipak nije ni ovaj panj stabilan pa je uspio ipak onim forhendom izvuc pobjedu...

prije 31 minute, sestincan said:

nema tu sreće ili nesreće, jednostavno problem ima u glavi da treba 100 prilika da dovrši meč, na 40-15 zicer od voleja zabije skoro u dno mreže... da igra protiv ozbiljnijeg protivnika izgubio bi s ovakvom igrom glatko, ipak nije ni ovaj panj stabilan pa je uspio ipak onim forhendom izvuc pobjedu...

Gledao sam,pa logično da je problem u glavi,ovaj ništa nije napravio.Sam sebe umalo pobjedio Busta.Vidjet ćemo sutra protiv Dimitrova kako će se provesti,Dimitrov loše igra,ja tu dajem šanse Busti.

LIVE  CH Tallahassee

Hugo Dellien 2. set 2,62  3/10 bet365

Dellien igra vrlo čvrsto,dobro igra u defanzivi i fino poteže,mislim da može uzeti i ovaj 2. set Belucciju,o formi Dellien-a ne trebam puno govoriti, igra tenis života.Bellucci je van ritma,nadam se da će tako i ostati.

EDIT: Won (očekivano loš Belucci,a Dellien leti po terenu,sutra već imam par a to je Dellien-Rubin 1,samo čekam koef. pa pišem analizu)

prije 4 minute, Metmen said:

Opet bravo za prolaz,uspio sam nesto izvuci...
Ali ovo je bilo zalosno za gledati,vjerujem da bilo koji top 200 igrac sa barem 60% kvalitete moze pomesti Delliena  u 2 seta. 

To ti tako izgleda,i ja sam mislio da Dellien je slab ali momak igra jako inteligentno.Protiv Beluccija nije potrebe imao napadati toliko,jer je vidio da se brazilac ne može sastati sa lopticom,sutra idem jak ulog na Dellien-a protiv Rubin-a treća sreća 2 puta sam već omašio protiv Rubina. :) Hugo se strašno kreće u polju sve istrčava,može pratit ritam Beluccija a kako ne bi mogao jednog Rubina na zemlji.Rubin imao sreće u oba meča i jučer i danas nijedan protivnik nije bio ozbiljan Kudla neprepoznatljiv,Garin gubi gemove na 40:00 lupa duple i traži MTO pa nezainteresiran.Sutra će se vidjeti tko je Rubin.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use