Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ovaj tjedan kreće ATP Estoril.Titulu brani španjolac P.Carreno Busta koji je u finalu dobio luksemburžanina Gillesa Mullera 6:2 7:6.Parove prošle godine su osvojili R.Harrison/M.Venus.Danas i sutra se igraju kvalifikacije.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Objavljeno

LIVE J.Domingues-Giannessi  1  1,66  4/10  bet365

1. kolo kvalifikacije meč je prekinut kod rezultata 2:1* 15-0 Domingues zbog kiše,trenutno se ravna teren i ako ne bude kiše trebao bih se nastaviti kroz 20-30 min.

Ovaj par sam uzeo jer domaći igrač Domingues voli igrati na ovom turniru.Prošle godine je prošao kroz kvale i došao do 2. kola. U 1. kolu je dobio K.Edmunda 6:4 3:6 7:6,a u 2.kolu u tijesnom meču izgubio od Kevina Andersona 7:5 3:6 5:7.Definitivno je jako motiviran,gledao sam prva 3 gema i imao je 00:30 kod 1:1*,dosta dobro je ušao u meč.

Giannessi nije u nekoj formi i ove sezone ima slabe rezultate.Vjerujem da portugalac može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.

EDIT: Won ;)

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Izvinjavam se Bayernu. Ipak xG Viktorije Plzen nije istorijski. Bilo je i istorijskijih, onih od 6,13
    • Jednostavno moram ovde da objavim ovaj istorijski screenshot sa jucerasnje utakmice izmedju Viktorije Plzen i Crvene Zvezde da ga imamo negde zabelezenog za sva vremena na ovom smesnom Forumu. Na samo nekoliko minuta pre kraja jucerasnje utakmice, uhvatio sam kod velikog Bet365 ovaj istorijski xG od 5,90 ekipe Viktorija Plzen Za kolege sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, samo da kazem da je xG od 5,90 prakticno nemoguce napraviti, a on se u poslednjim minutama utakmice, cak i povecao, pa je na kraju bio zvanicnih, istorijskih 6,04 Ovo je istorijski dogadjaj, kao, na primer, kada bi juce neki moldavski atleticar na nekom crkvenom takmicenju skocio u dalj 35 metara, a ja cu sada da vam objasnim evoluciju svetskog rekorda u dalj. Legendarni amer Jesse Owens je 1935 godine skocio u dalj 8,13 metara sto je bilo prvi put u istoriji da je neko preskocio 8 metara, i taj rekord je trajao preko 30 godina. A onda je Bob Beamon 1968 na Olimpijskim Igrama u Mexicu izveo cuveni “skok iznad veka” od 8,90 metara. A onda se na Svetskom Prvenstvu u Tokiju 1991 godine desio najveci sportski duel na svetu izmedju Carl Lewisa i Mike Powella, gde su ameri odlucili da obojicu naduvaju kao zmajeve, pa neka teren odluci koji se uspesnije dopingovao. Lewis je skocio 8,91 a Powell 8,95 a nakon tog istorijskog dogadjaja, obojica vise nikada nisu mogli da preskoce ni potok od pola metra. To je bilo 1991 godine, a danas je 2026. E sada zamislite da je juce stigla vest da je u dvoristu neke crkve, neki moldavac na crkvenom takmicenju, i to u mantiji preskocio 35 metara. Eto sa takvim rezultatom bi ovaj xG Viktorije Plzen od 6,04 mogao da se poredi. Nije me mrzelo, pa sam malo proveravao da li se sveti Bayern, najnapadackija ekipa na svetu, barem jednom priblizio ovolikom xG. Na svetskom klupskom prvenstvu, Bayern je dobio Auckland sa 10:0 pa su se jedva dogurali do xG od 4,28 a kada su dobili Wolfsburga sa 8:1 jedva su dosli do xG od 3,33 a kada su gazili Leipziga sa 6:0 nisu dosli ni do 2,00 (xG = 1,73) A poslusajte tek Rijeru sta je imao da kaze na konferenciji za stampu nakon utakmice, majko moja: ”… mi smo sa jedanaest igraca bolji tim od njih, to moram da kazem …” Iz danasnje ponude predlazem golove na utakmici Bayern vs Stuttgard    
    • Nek ste vi meni zivi i zdavi kolega😀svako dobro😀
    • Sad bute mislili da vas provociram al eto...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use