Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hej @mesrine Mislio sam da imas vise od dvanaest godina. Jos uvek imas vremena da se predomislis, bas kao sto je napisano na ovome zidu.
    • Jučer sve lagano prošlo! Evo danas tri para od mene sa ukupnom kvotom 3.89. Sretno svima! Liverpool - Forest 1 (1.42) bet365 Liverpool je ovdje po kvaliteti ipak nekoliko stepenica iznad Nottingham Foresta i nakon boljeg izdanja u prvom kolu očekujem da nastave u istom ritmu. Forest može biti neugodan protivnik, što potvrđuje i prilično izjednačen međusobni omjer, ali na papiru je razlika u kvaliteti jednostavno prevelika. Moj tip je pobjeda Liverpoola po kvoti 1.42. Redsi imaju više kvalitete, više opcija prema naprijed i vjerujem da će od početka preuzeti kontrolu nad utakmicom. Za ovaj par ne bih previše komplicirao – čista pobjeda Liverpoola djeluje kao najbolji izbor.    Dortmund - Hamburg - Pobjeda Dortmunda sa 2+ razlike (1.90) bet365 Dortmund novu sezonu otvara pred svojim navijačima, a Signal Iduna Park je prošle sezone bio prava tvrđava. HSV je u Kupu slavio 3:0, ali protiv Dortmunda ga čeka potpuno drugačiji nivo, pogotovo nakon što je preko ljeta ostao bez nekoliko važnih igrača. Domaći imaju puno više kvalitete, širine i napadačkih opcija, a očekujem da od prve minute preuzmu kontrolu. Moj tip je Borussia Dortmund pobjeda sa 2+ razlike po kvoti 1.90. Guirassy i ekipa imaju dovoljno kvalitete da probiju HSV, dok bi oslabljena gostujuća postava mogla imati velikih problema pod pritiskom na Signal Iduna Parku. Očekujem pobjedu Dortmunda s najmanje dva gola razlike!   Lyon - Le Havre manje od 3.5 gola (1.44) bet365 Lyon je ovdje favorit, ali dolazi u utakmicu samo tri dana nakon teškog i emocionalno iscrpljujućeg ispadanja iz Europe. Očekuju se rotacije, a Le Havre je upravo tip ekipe koja se zna dobro zatvoriti i čekati svoju priliku. Gosti ionako nemaju pretjerano moćan napad, a prošle sezone su teško dolazili do golova. Zbog svega toga mi je ovdje najzanimljiviji tip manje od 3.5 gola po kvoti 1.44. Ne očekujem utakmicu punu prilika i otvorenog nogometa – Lyon bi mogao imati problema s razbijanjem čvrstog bloka, dok Le Havre nema razlog previše riskirati. Meni ovo miriše na tvrdu i zatvorenu utakmicu s najviše dva gola. (Koeficijenti 17.8. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • A sretno,sretno.Ako treba,kolega,ja cu vam prvi donirati...Ako je za svadbu vasu,nije u pitanju...Ozbiljan sam.Kad sam se zenio,kolegica sa posla mi je rekla,tako treba,zasto bi tebi solo bilo bolje nego nama koji smo u braku...😀
    • Ispratit ce se. Zenim se da, a plan je da od zarade pobjedama u kupu i posljednjoj sansi platim prateci band, jer u suprotnom to ce biti tiha misa. Ili tako ili primam uplate od vas dobrih forumasa.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use