Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP 250 Kitzbuhel

darko56

Recommended Posts

14:00h  Martin Klizan-Denis Istomin  1   1,53   5/10  bet at home

Finale Kitzbuhel-a gdje igraju Slovak Martin Klizan i Uzbekistanac Denis Istomin.

Obojica su odigrali kvalitetan turnir,ali Martin Klizan je puno više pokazao tijekom cijelog turnira. Slovak je kroz kvalifikacije prošao 2. kola, i u glavnom ždrijebu je redom izbacio S.Ofner 6:2 6:4, D. Thiem 6:1 1:6 7:5, D.Lajović 4:6 7:6 (8:6) 6:2 i u jučerašnjem 1/2 finalu J.Munar 7:6 (7:3)  6:3. Gledao sam Klizanove gotovo sve mečeve i stvarno izgleda impresivno. Ovaj tjedan igra najbolji tenis cijele sezone. 

Istomin je po meni začuđujuće u finalu,nije imao nimalo lak ždrijeb,a pobjeđivao je do finala kvalitetne igrače clay podloge T.Monteiro,F. Delbonis,P.Kohlschreiber,M.Marterer i N.Jarry. 

H2H je 2-1 za Istomina ali te mečeve su igrali 2009,2013.g. i jedini meč koji su odigral na clayu 2014.g. u Munich-u dobio je Klizan 7:6 (7:3) 1:6 6:1 

Ovo sigurno neće biti lak meč za Klizana,ali po meni je ovaj koef. se mora uzeti za 5u. Sretno tko isprati! 

EDIT: Won ;) 

Screenshot_4.png

(Koef. 04.08.2018.g. u 11:34 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama.

• darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use