Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. stetika

stetika

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 29.12. u 01:32 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 29.12. u 01:30 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Da li se može updatat kup budući da je 1. kolo završeno?
    • Mislim da bi stvarno bilo bez veze da sutra (utorak) neko drugi, umesto mene, napise najavu utakmice Arsenal vs Aston Villa. Imamo mene, najboljeg medju nama, i imamo kolegu @IzudinB administratora i one njegove uspavanke, pa mislim da uopste ne bi trebalo da bude pregovora oko toga ko bi trebalo prvi da najavi ovaj sutrasnji spektakl. Sa jedne strane imamo mene i sav moj entuzijazam, adrenalin, strast, uzbudjenje i pravu pravcatu erekciju oko ove utakmice, dok sa druge strane imamo Izudinovu rutinu, jednostavnost i povrsnost. Zato predlazem da prvo mene pustite da sutra prvi najavim ovu utakmicu, jer cu umreti ako moja najava ne bude prva, a i dok me drzi erekcija, a posle neka se javi ko hoce i neka napise o onome sto svako za sebe moze da proveri za manje od sedam sekundi, formu, stanje na tabeli, kvote, povredjene igrace ....  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use