Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

• Gotovooooooo. Subota 24.05. tacno u 15.00 casova zavrsilaaaaaa se jos jedna sezona Poslednje Sanse. Idemoooo da se odmorimo kao u Nba, odmorrrrrrrr cetiri mesecaaaa. Idemo da se kupamo, suncamo, da se odmorite vi od mene, ali i ja od vas. Hvala svima koji su ucestvovali u svetoj Poslednjoj Sansi, hvala svima koji su igrali do kraja, hvala administratorima sto su nas pokrali i skratili sezonu, hvala kolegi @josip123 sto nas je zasmejavao cele sezone svojim prognozama, hvala kolegi @Fitoz sto nam je svake sedmice dva puta pronalazio kvotice od po 1,12 obezbedjene jos “zlatnim golom” da ne moze nikada da se padne, hvala svim kolegama sto smo se onako lepo svadjali. Uzivajte u letu, nema vise postavljanja predloga dva puta sedmicno, hvala qurcu, nema vise trazenja kladionice gde kvota od 1,10 moze da se pretvori u ciganskoj kladionici u 1,20 odmorite se svi od Foruma i od mene, i da vas moje oci vise ne vide u naredna cetiri meseca. Hvala i tebi, kolega @IzudinB sto si onako lepo vodio obe lige, jos nikada nismo imali na Forumu tako dobrog knjigovodju i tako loseg kockara. Hvala administratorima sto ce me isplatiti i ove godine, kao i svake godine do sada, ne morate da se zurite da me isplatite do poslednjeg eura, ali nemojte ni da vas previse cekam. Hvala amaterima iz drugoligaskog blata koji su ucestvovali u takmicenju da bi @nutrija sto lakse usao u prvu, elitnu, hvala i kolegama @Iblaz93 i @mesrine sto ste me pogurali svojim znanjem o Hnl-u da uplacujem da ce Dinamo osvojiti ligu, hvala svima sto nisu odustajali od Poslednje Sanse i kada nam je kidala nerve i skracivala zivot. Vidimo se na jesen, uzivajte.  
    • 24.5./LaLiga Spain/Real M.-R. Sociedad/Real M. over 1,5 goals(1,33)Bet365
    • Nedjelja, premiership Manchester United - Aston Villa, Rogers asistencija, 5, bet365 Ne znam koja mi kvota treba da prestignem kolegu Furysha, pitao sam Izudina medutim odgovor nisam dobio, ali mislim da ako ovo pogodim da ce biti dovoljno za trece mjesto definitivno.  
    • PSG - Reims  Nakon što su šokirali Arsenal i prošli u finale Lige prvaka, ekipa iz Pariza dolazi puna samopouzdanja na još jedno finale - ovog puta u domaćem Kupu. Parižani su trenutno na nizu od tri uzastopne pobjede, a tu se broje i dvije iz lige. U formi su, puni samopouzdanja, a atmosfera u svlačionici gori! A kad se sjetimo da su Reims već šamarali 3:0 u istom takmičenju 2020., jasno je ko je gazda u ovoj priči. S druge strane, Reims dolazi s glavom u torbi - pet utakmica bez pobjede, tri poraza u tom periodu, i još sad nalijeću na raspucani PSG. Djeluje kao da su već rezervisali ljetovanje. PSG ima 11 utakmica zaredom bez poraza protiv Reimsa. U prevodu - znaju kako s njima. I ne samo to, nego i kad prime gol, znaju zabit duplo više. Reims jeste zabio na zadnja dva gostovanja, ali to teško može biti uteg u ovoj situaciji. PSG je zabio 9 golova u zadnje 3 tekme, uključujući i onu protiv Arsenala. Njihova ofanziva melje sve pred sobom, ali odbrana zna i da zaspi - primili su gol u zadnje četiri tekme. Zato BTTS (oba tima daju gol) ima smisla. Realno, PSG ovo osvaja. Finale je finale, al’ s ovakvom formom i motivacijom - Reims teško da ima šta tražit osim borbe da ne popiju petardu. Moj pick? 3:1 za PSG, a kao bonus bacite na BTTS + over 2.5 gola - kvote su fine. PSG ide po 16. titulu Kupa Francuske, u naletu su, puni samopouzdanja i s pogledom na još jedno europsko finale.  (Koeficijenti 24.5. u 12:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use