Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozz...imam jedno pitanje,zanima me da li je netko gledao Sampdoria-Milan veceras? Radi se o zutom kartonu za Praeta u 86min,da li je bio ili nije,tj.cim je stavljen znaci da je bio,sad me zanima da li je ponisten ili nije...da sam tiket igrao u lopovskom ss ili germaniji dobio bi tiket,a ovako je to upitno.. na soccerwayu stoji taj zuti u 86min...ako je netko bas gledao neka mi se javi...hvala 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Znaci, jedinica na Spaniju protiv arapa ne moze jer “… jednostavno neki predosecaj da se opet moze cudo dogoditi… plus po tradiciji uvek neki ultra velikan odigra dva puta rezultatski lose … plus je golman arapa imao devet velikih odbrana” ali zato dvojka na Hrvatsku protiv Paname moze, a i mora posto je popravni na favorita, plus sindrom “morali bi dobiti” Znaci, spanci ne mogu na tiket, a Hrvatska mora. A i Bosna mora, jer koga ce da pobede ako ne Qatar. I sada opet sve ispocetka, patriotizam, Medjugorje, levicari, religija, kozojebi … E pa ne moze … odustajem … idem na kupanje, necu da se raspravljam. Ko hoce da igra na spance neka igra, ko nece ne mora. U sredu smo svojim ocima svi videli hrvate, juce smo takodje svojim ocima videli bosance … a sada je bolje da svi zajedno odemo na kupanje, i da gledamo polugole zene u kupacim kostimima.  
    • Nije samo zbog te utakmice, jednostavno moraju i oni jednom doći u krizu rezultata, vjerojatno to neće biti ovaj put,ali ...
    • S Argentinom odigrali i iz 1 u 2.Slazem se s vasom konstatacijom,no bet.
    • Nijedan od tih razloga. Kvota za takvu tekmu je sasvim o.k. Utakmice se igraju nedjeljom čak i u Rimu pa nije kršenje vjerskih pravila.  Španjolci su odigrali solidno i prošlu utakmicu,ali nije ulazilo. Jednostavno neki predosjećaj da se može opet čudo dogoditi, po tradiciji skoro uvijek neki ultra velikan odigra 2 utakmice zaredom rezultatski loše.  Golman Saudijske Arabije prošlu utakmicu imao 9 velikih obrana.  Sad će vjerojatno Španjolska razbiti Arape, pocepati ih ko Cigo napolitanke, ali ne želim čačkati mečku jer mi se par puta dogodilo da odigram par koji mi bio sumnjiv  i padnem na njemu. 
    • Znas kaj,sve si dobro rekao ali tko zna.Mi kak smo primili golove...Krbavsko polje,sto reci...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use