Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Le Mans - Ajaccio // 1x bet365 - 1,80

Trenutno se igra 24 minut, Ajaccio vodi 1:0. Inače ovo je utakmica za ulazak u drugu francusku ligu, gdje treći iz National lige igra sa trećim "od zada" iz druge lige. Dakle Le Mans je treće ligaš koji je fantastično odigrao završnicu prvenstva, nizao 5 pobjeda i završio kao treći te traže povratak u drugu ligu. Ajaccio je igrao vrlo loše ove sezone, ja sam prije meča vbjerovato kako Le Mans može proći očajni Ajaccio a taakvog sam mišljenja i sad. 

Vjerujem kako danas neće izgubiti a bet365 sada na 1X nudi kvotu od čak 1,80.

lemans.thumb.jpg.1e0e6a08e2e70732f63c68a0ef54887c.jpg

Objavljeno

De Graafschap - Sparta // Sparta over 1,5 golova bet365 - 2,20

Još jedan meč u kojem se klubovi bore za plasan u veći rang. Situacija je slična kao i gore. Graafschap je prvoligaš koji je završio na predzanjem mjestu u prvoj holandskoj ligi, dok je Sparta završila kao druga u drugoj ligi iza neprikosnovenog ove sezone Twentea koji se prošetao do povratka u prvu ligu.

Graafschap je bio možda i najlošija ekipa u prvoj ligi, ali su imali nekoliko sretnih pobjeda te nisu završili zadnji ali su ipak primili najviše pogodaka a postigli su najmanje pogodaka u cijeloj sezoni. To dosta govori kakva su ekipa i mislim da će ovdje Sparta pokušati svim silama da postigne dva pogodka kako bi pokušali izboriti povratak u prvu ligu.

Dakle Graafschap prima dosta golova i mislim da im Sparta moze zabiti dva komada posebno ako pane jedan gol na meču onda se sve otvara kao i danas u meču Walwijka i i Eaglesa koji je završen rezultatom 5:4.

333.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use