Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 25 minute, IzudinB said:

Norwich - Chelsea | Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu (1.28) bet365

Trener Norwicha Daniel Farke će u budućnosti biti jedan od najboljih menadžera na svijetu, zapamtite moje riječi. Nevjerojatan je broj mladih, a kvalitetnih njemačkih stručnjaka u današnjem nogometu. Farkeova filozofija igre se bazira na vršenju visokog presinga uz konstantnu agilnost koja protivnika često može dovesti do greške. Protiv Liverpoola mu se takav pristup obio o glavu jer je naspram sebe imao evropskog šampiona, dok mu se protiv defanzivnog i dosadnog Newcastla taj način igre isplatio. Jedno je sigurno, Norwich nema namjeru da se brani i ja im želim opstanak u Premier ligi, jer poštujem hrabre ekipe koje igraju na gol više. Chelsea još uvijek nije razvio svoj puni potencijal, ali Frank Lampard je izuzetno pametan čovjek, rijedak primjer inteligentne osobe među nogometašima. Ja vjerujem da će on plavce dovesti u red, a i navijač sam Chelseaja tako da se tomu nadam. Chelsea mi djeluje opasno iz kontranapada, bez obzira to je Olivier Giroud spor, on ima pregršt drugih kvaliteta. Tu su Pedro i Pulišić koji vuku konce po bokovima. Da ne dužim dalje priču, vjerujem da ćemo vidjeti 1+ gol u prvom poluvremenu, očekujem otvorenu i uzbudljivu utkamicu. Sretno!

Screenshot_23.thumb.png.40601bf72c8057b0f961316df1c5a330.png

button.png.39b01579f582900f75a26938ba8650ca.png   1746697984_button(1).png.c6bb4c27b5de4da5367d9a57a2d139c7.png

(Koeficijenti 24.8. u 13:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pogođeno nakon samo par minuta igre!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use