Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Dinamo Minsk - Zhodino | Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu (1.53) bet365

Dva tima koja u ovo kolo ulaze u totalno različitim pozicijama. Dinamo Minsk je izgubio obje utakmice. Kod kuće protiv novo promovirane ekipe Rukh Brest sa 0-1 i protiv gradskog rivala Minska sa 3-2. Oni su gubili 3-0 u toj utakmici na poluvremenu i pokazali su kako su loš tim u ovom trenutku. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje, ali su uspjeli postići samo dva gola. To nije bilo dovoljno i ostali su bez pobjede u prve dvije utakmice.

Screenshot_1.jpg

Izvor: bet365

Zhodino je na drugoj strani ostvario pobjede u prve dvije utakmcei ove sezone. Jaka obrana bez primljenog gola, obje utakmice su pobijedili sa 1-0. Protiv Shakhtara Soligorska u gostima i Belshine kod kuće. Izgledali su kao vrlo organiziran tim sa dobrom strategijom također. Oni imaju čak i veću ambiciju ove sezone, nakon što su prošle završili na šestoj pzoiciji na tabeli. Ali moram spomenuti posljednje dvije utakmice između ova dva tima. Obje utakmice je pobijedio Zhodino sa 0-3 u gostima (0-2 poluvrijeme) i 4-0 kod kuće (1-0 poluvrijeme). Tako da mislim da oni nemaju nikakvog straha igrati protiv Dinamo Minska kod kuće. Mislim da će ovdje domaćin ići po pobjedu nakon poraza u prve dvije utakmice, međutim, po meni najbolja oklada ovdje jeste da će biti barem jedan gol u prvom poluvremenu. Koeficijent solidan. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 3.4. u 13:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno
prije 11 sati, IzudinB said:

Dinamo Minsk - Zhodino | Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu (1.53) bet365

Dva tima koja u ovo kolo ulaze u totalno različitim pozicijama. Dinamo Minsk je izgubio obje utakmice. Kod kuće protiv novo promovirane ekipe Rukh Brest sa 0-1 i protiv gradskog rivala Minska sa 3-2. Oni su gubili 3-0 u toj utakmici na poluvremenu i pokazali su kako su loš tim u ovom trenutku. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje, ali su uspjeli postići samo dva gola. To nije bilo dovoljno i ostali su bez pobjede u prve dvije utakmice.

Screenshot_1.jpg

Izvor: bet365

Zhodino je na drugoj strani ostvario pobjede u prve dvije utakmcei ove sezone. Jaka obrana bez primljenog gola, obje utakmice su pobijedili sa 1-0. Protiv Shakhtara Soligorska u gostima i Belshine kod kuće. Izgledali su kao vrlo organiziran tim sa dobrom strategijom također. Oni imaju čak i veću ambiciju ove sezone, nakon što su prošle završili na šestoj pzoiciji na tabeli. Ali moram spomenuti posljednje dvije utakmice između ova dva tima. Obje utakmice je pobijedio Zhodino sa 0-3 u gostima (0-2 poluvrijeme) i 4-0 kod kuće (1-0 poluvrijeme). Tako da mislim da oni nemaju nikakvog straha igrati protiv Dinamo Minska kod kuće. Mislim da će ovdje domaćin ići po pobjedu nakon poraza u prve dvije utakmice, međutim, po meni najbolja oklada ovdje jeste da će biti barem jedan gol u prvom poluvremenu. Koeficijent solidan. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 3.4. u 13:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Lagano prošlo :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use