Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Objavljeno

Ovaj tiket sam danas uzeo. M. Selby neće imati lagani meč protiv M. Allen-a, ali nekako mi izgleda sigurniji i mirniji u gotovo svakom frame-u. Allen je gubio od Murphy-a skoro cijeli susret da bi na kraju okrenu  od 6-8 do 9-8 u svoju korist. Selby je prošlo kolo dobio 20-godišnjeg kineskog igrača Yan Bingtao rezultatom 9-6. Nije lagan meč ali vjerujem da Selby može do pobjede. 

Marterer voli igrati na zemlji, jedan kvalitetan ljevoruki igrač igra protiv Krawietz-a koji do prije korona virusa igrao samo parove, obojica imaju po 2 pobjede ali po mom mišljenju teško da će Krawietz išta značajnije moći u današnjem meču i vjerujem da će Marterer doći do pobjede i sigurnog 1.mjesta na tablici. 

Geller igra sve bolje i bolje ima dosta jak servis i forehand,prilagodio se na podlogu igra se na sivoj Američkoj zemlji i danas mu dajem velike šanse za pobjedu. Mejia je vezao 2 poraza za redom. Prošli put prije nekoliko dana sam igrao na Mejia-u i dobio je u 3. setu produženog TB 10-7, dosta UE je imao Geller i rekao bi da je sretno to završilo za Mejia-u, jer je ključne poene Geller sve bacao u out.Danas očekujem jedan drugačiji meč i taktiku Alexa, mislim da može dobiti ovo. A. Geller je u boljem ritmu i bolje osjeća lopticu, gledao sam zadnje mečeve. Sretno tko isprati! :)

Screenshot_20200625_134023.jpg

(Koeficijenti 25.6. u 14:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: Lost :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use