Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. ursusc355

ursusc355

• Hvala na misljenu,idem do kraja pa sta bude bude..Juce sam isao cash out 250eur na drugi tiket,cekao sam samo liverpool 1.5+ prvo poluvreme za 500 eur..Danas idem do kraja,pozdrav!
    • Kolega, kod tebe u ovoj situaciji igra ulogu mnogo faktora, ali onaj osnovni i najveći je – POHLEPA. Odmah da razjasnimo, neću ti reći ni da braniš tiket ni da čekaš. Mogu ti samo prenijeti svoje iskustvo a to je da što sam stariji i što ozbiljnije shvatam klađenje, uz detaljnu evidenciju svakog uloga, sve se više okrećem opciji da branim posljednji par. I vjeruj mi – mnogo je lakše ispasti “glup” i braniti over kartona, kornera ili golova pa izgubiti 100–200 eura, nego čekati i na kraju izgubiti 1.000–1.500 eura. Ta dilema koju imaš potpuno je normalna. Zašto bih davao dio profita ako ne moram? Ali uvijek postoji ono „šta ako“. Koliko god to zvučalo otrcano, u klađenju često važi pravilo: bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Naravno, sve zavisi od početnog uloga, potencijalnog dobitka ako sačekaš do kraja, ali i od toga sa kolikim iznosom možeš braniti tiket da ostaneš maksimalno profitabilan. Također, ogromnu ulogu igra i stanje tvog računa. Ako na njemu imaš 10–20 eura, onda nemaš luksuz kalkulisanja – kupi kokice i moli se onome u koga vjeruješ za golove. Znam da ti nisam dao konkretan odgovor, ali poenta je upravo u tome – previše je faktora da bi neko sa strane mogao reći: „uradi to i to“. Na kraju krajeva, kako god odlučiš i kako god se završi, vrlo je vjerovatno da ćeš lupati glavom o zid. Pitanje je samo zbog čega. Da li će to biti: „što bacih pare na branjenje, sad bih imao XXX eura više“ ili „kud ne bacih tih pišljivih XXX eura, sad bih imao XXXX eura“. Odluka je, na kraju, isključivo tvoja.
    • Slažem se, ako postoji neki trener koji mi ide na ku*@c a da ima 2 jake petorke a nije osvojio Euroligu već duže vrijeme i da je već zaslužio dobit otkaz onda je to on..
    • Izvinjavam se, stvarno se izvinjavam, nisam bio pazljiv, pa sam u brzini pogresio. Razumeo sam da cekas over 2,5 gola, a naknadno sam tek primetio da si se kladio na over 3,5 gola. E to je vec bezobrazno, to je vec pohlepa. U svakom slucaju, ako vec pitas, ja bih se uvek branio. Jos jednom se izvinjavam, bio sam glup kao qurac, nisam bio pazljiv prilikom citanja poruke. U svakom slucaju, komplimenti na izboru utakmice.    
    • Bio bih zadovoljniji da u Partizanu svi igraju, a da se povredi trener Olympiacosa, pa da on de dodje na sutrasnju utakmicu. Na sutrasnjoj utakmici ce sve zavisiti od trenera gostiju. Ako bude imao samo gram mozga, ono sutra bi mogli da bude dvojka kao kuca. A kada god sam se oslanjao na dobru pripremu utakmice od strane trenera, uvek sam pao na kladjenju. Da ja sutra sedim na klupi Olympiacosa, ono sutra bi bila dvojka iz poluvremena po kvoti od 1,66 i uopste se ne zayebavam, stvarno sam ozbiljan.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use