Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

• Izgleda da ni sveta Georgina Rodriguez nocas nije spavala, vec je proveravala da li je Brighton sutnuo sest ili sedam puta. A pogledajte samo u cemu sveta Georgina spava, majko moja. Pidzama Louis Vuitton, od 4.700€ unikatan model dizajniran specijalno za Georginino telo … cccccc E to je zivot, majko moja, da spavate sa ovakvom zenom.  Kada sveta Georgina gleda u Louis Vuittonu od 4.700€ da li je bilo sest ili sedam udaraca Brightona i ovako raskosno izgleda u pet ujutro, mogu misliti kakav je tek osecaj skidati Georgini ovu pidzamu od 4.700€ pre jahanja… ej zivote.  
    • Salu da apsolutno, i da si npr cestitao moj pad svima koji slave, slozio neku posalicu s tim, sta god u tom smislu, stvarno ni najmanje se ne bih niti ljutio nego bi se nasmijao i bacio eventualno kratak rezime utakmice, jer to je zdrava konkurencija i zezanje, a ovo tvoje sinko u obje situacije nije sala, nego glupanluk. Bolje da si kakvu analizu napisao, a ne zatrpavao temu tudim poslom. Pretpostaviti cu da zaista nemas vise od 12g, i ovdje stajem s pricom s tobom na ovu temu, a apropo fokusa, vec imam tip za petak     
    • Kolega, nemoj puno da se nerviraš, bit će padova sa svih strana ali najbitnije je da sada zadržiš fokus. Što se tiče toga "znam primiti šalu kakva god bila", evo vidimo. Pripazit ću, tvoje sažaljevanje i posipanje benzinom možda stigne uskoro 
    • Hahaha a sto se pravimo fini i iskreni, posteni  Znas jako dobro sto si pisao, s kojom namjerom i sta si mislio tako da, meni je sve jasno, i zato nemas moje postovanje od tada a ovako se odnosim samo prema tebi, sto dovoljno govori, a nije da ne znam primiti salu kakva god bila. Uostalom ima osoba koja vrednuje tipove i regulira PS, a to nisi ti, pa ne znam cemu dovodis u pitanje nesto sto jos nije odluceno sada, niti je bilo odluceno kada si pisao i dovodio u pitanje moj tip kartoni na Austrija-BIH, i to screenshotom a kao samo si pitao :D odgovorio sam ti da je prolazan a ti nastavio dalje lupetati, pa si dobio screenshot dokaz prolaza od kolege za taj tip, i vise ni a ni b jer si bio uvjeren da sam pao ili samo htio da padnem hahaha Sad si isto tako trebao lijepo na toj relevantnoj stranici rezultati.com pogledati i vidio bi 7 udaraca i bio bi miran, a ovako si gladan vidim. Pametnjakovicu bez nivoa    
    • Ja zaista ne znam odakle izvlačiš to koja je stranica meni relevantna jer sam prethodni put samo pitao da li se karton ubraja iako je dobijen nakon zvižduka za poluvrijeme (što je i napisano "Van terena"). Također, što se tog kartona tiče, on je ubrajan u statistiku samo je pitanje bilo da li se broji kod kladionica jer je dobijen nakon zvižduka. A na ovo, "pametnjakovic", "bistar", "pametan", zaista je ispod svakog nivoa da se i osvrcem na to.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use