Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Poeni igrača  

13 glasova

1. 1. Broj poena igrača

• Beal over 31.5
      2
    • Westbrook over 23.5
      0
    • Brown over 22.&
      1
    • Tatum over 24.5
      0
    • Walker over 19.5
      0
    • Jokić over 26.5
      5
    • Murray over 24.5
      2
    • Giannis over 31.5
      1
    • DeRozan over 20.5
      2

Recommended Posts

Objavljeno

Pokušaj drugi da se svojim glasom da svoj doprinos nba kutku,koji iz dana u dan ima sve više aktivnosti,nek vam ne bude teško dati svoj glas nekome od igrača,danas zadnji dan što se nba tiče,slijedi pauza za All star.

Danas 9 utakmica na rasporedu

IMG_20210304_110251.jpg

Objavljeno

Idemo danas istom logikom kao jučer napadamo trice protiv New Orleansa,već sam rekao kako su jedna od momčadi koja dopušta najviše trica ..

3.najgoraIMG_20210304_145629.thumb.jpg.0c10c18afe951bd25c7d14e7477728db.jpg

naravno prva stvar šta mi pada na pamet je Duncan Robinson ,igrali su  za Božić nedavno  međusobno Robinson skoro duplo iznad prosjeka 23 Pt 7/13 trica ..zasad nema u ponudi no 3.5 trice će to biti vjerojatno postavljeno  to mi je za overa ,a time i poeni bi trebali ići u overe .

+ Ovom tipu je također 19.02.2021 gdje je miami gostovao kod Sacramenta koji  je trenutno najgora obrana šuta za 3 , Robinson 6/11 za 3 i  20+ Pt 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use