Kakvu poruku je Ronaldo poslao Messiju na utakmici protiv Maroka?!

Vječita rasprava i dilema ko je bolji – Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, dobila je svoj nastavak i na SP, a mnogi su saglasni da je jučerašnjom gestom Ronaldo poslao Messiju poruku, a evo šta on kaže na to.

Cristiano Ronaldo je, za razliku od Lionela Messija, sjajno zakoračio u Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Hat-tricku protiv Španjolske, dodao je i jedan gol protiv Maroka, tako da je njegova trenutna golgeterska forma neupitna.

Milijuni gledatelja svjedočili su da je Ronaldo svoj prvi zgoditak protiv Španjolske, iz jedanaesterca, proslavio na neobičan način, češkajući se po vrhu brade, što je neke asocirao na pomisao da možda provocira svog najvećeg rivala Messija. O čemu se može raditi ako je tomu tako?

Leo Messi snimio je uoči Mundijala serijal fotografija koje je naručio proizvođač sportske opreme Adidas, a na kojima Argentinac drži kozliće. Poruka ove reklamne kampanje krije se iza riječi Goat (engleski – koza), što je i skraćenica za „Greatest of all time“ (Najveći svih vremena).

Dakako da i CR7 ima nemale ambicije biti najvećim svih vremena, te su neki pomislili da je puštanjem kozje brade i češkanjem bradice nakon postignutog pogotka ”upitao” Messija i nogometnu javnost – Ko je zapravo najveći svih vremena?

Međutim, naknadno je Ronaldo objasnio svoju gestu. “Pred utakmicu protiv Španjolske bili smo u sauni i ja sam se počeo brijati. Onda sam odlučio ostaviti dio brade, rekavši: Budem li sutra strijelac, ostavit ću bradicu do kraja turnira. I donijela mi je tada sreću, a sada ponovno. Stoga brada ostaje”, kazao je Portugalac.

Na njegovome su kontu sada ukupno četiri pogotka iz dvije utakmice, a protivnik Portugalu u trećem kolu je Iran, koji je u srijedu izgubio od Španjolske s minimalnih 0:1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.