NaslovnicaVijesti14-godišnji De Bruyne imenovao klub iz Premier lige u kojem bi volio...

14-godišnji De Bruyne imenovao klub iz Premier lige u kojem bi volio igrati, a to nije Manchester City

Manchester Cityjev Kevin De Bruyne je od mnogih smatran jednim od najboljih igrača u svjetskom nogometu. 26-godišnjaki Belgijanac je bio izuzetan u prvoj polovici sezone.

14-godišnji De Bruyne

“Kevin je jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio u svom životu, jer on može učiniti apsolutno sve”, rekao je Pep Guardiola ranije ove sezone.

“On je vrhunski igrač, tako smo ponovsni i sretni što je s nama.”

Nevjerojatno, De Bruyne se nije smatrao dovoljno dobri kada ga je Jose Mourinho procjenjivao i prodao iz Chelseaja u Wolfsburg za 18 milijuna funti 2014. godine.

Manchester City je zvijezdu iz Bundeslige potpisao 2015. godine kada su ga za rekordnu sumu od 55 milijuna funti vratili u Premier ligu.

[su_no1forfootball]

Dokazao je da vrijedi svaki novčić tijekom svoje dvije i pol godine na Etihadu.

De Bruyne je šest godina bio u belgijskom klubu Gentu kao dječak prije ulaska u akademiju Genka 2005. godine.

Napustio je Gent u 14-oj godini, ali je stigao dati intervjuu u toj dobi i sada je taj intervju izašao na vidjelo i otkrio nam je koji je njegov omiljeni tim i igrač iz Premier lige.

“Moj najdraži tim je Liverpool”, rekao je mladi De Bruyne. “Moj najdraži igrač je Michael Owen i volio bih igrati tamo.”

Ako imate želju da pogledate taj intervju, možete to uraditi na Youtube-u, samo ukucajte ‘Premier interview de Kevin De Bruyne !’, no intervju je na belgijskom jeziku.

De Bruyne je postigao gol u polufinalnom susretu Liga kupa protiv Bristol Cityja i vjeruje da bi Arsenalov Alexis Sanchez mogao pojačati Guardiolinu momčad.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ako dođe, pojačao bi tim”, rekao je igrač Belgije.

“On je vrlo dobar igrač”, dodao je 26-godišnjak, “Očito ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

Sanchez, koji se ljeti skoro priključio Manchester Cityju, ima tek šest mjeseci preostalih u svom trenutnom ugovoru u sjevernom Londonu.

U nadi da će osigurati njegov potpis u siječnju, razumjeli smo da je Arsenal dobio ponudu od 20 milijuna funti od Manchester Cityja.

To će značiti još više konkurencije za Raheema Sterlinga, Leroya Sanea, Sergio Aguera i Gabriel Jesusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!