NaslovnicaVijesti17-GODIŠNJAK KOJI KOŠTA 51.5 MILIJUNA FUNTI: Barcelona i Manchester United zainteresirani!

17-GODIŠNJAK KOJI KOŠTA 51.5 MILIJUNA FUNTI: Barcelona i Manchester United zainteresirani!

Posljednjih godina primjećujemo da trend transfernih naknada izlazi iz proporcije, tako da su veliki klubovi počeli skupljati mlade igrače u nadi da će postati ogromne zvijezde u budućnosti.

Ako uzmete u obzir da igrač svjetske klase sada može lako koštati 100 milijuna funti, ako možete dovesti 40 mladih igrača za barem milion svaki, onda vas to dođe još jeftinije. Moglo bi biti moralno odbojno i također bi moglo upropastiti igru, ali to sve ima smisla za posao.

Samo izgleda da će neki klubovi uzvratiti tražeći ogromne naknade za svoje mlade igrače. Eduardo Camavinga je privukao veliku pažnju svojim nastupima za Rennes ove seone, a veći klubovi su već počeli kružiti.

The Sun izvješćuje da su Manchester United i Barcelona pokazali svoje zanimanje za veznjaka, ali da on neće biti jeftin. Oni sugeriraju da bi francuski klub mogao tražiti naknadu od 51.5 milijuna funti kako bi ga pustio da ode.

Kad uzmete u obzir da bi to bio veći honorar od Real Madrida koji je platio Zinedine Zidanea u njegovim najboljim godinama u Juventusu, to pokazuje gdje smo trenutno sa transfer naknadama i kako je sve to otišlo u tačku.

Camavinga je igrao u većini Rennesovih utakmica ove sezone, tako da je jasno da je sposoban igrati nogomet u prvom timu već u mladim godinama, ali bio bi to veliki korak da igra za United ili Barcu.

Za tu nakndau sigurno bi željeli da on bude sposoban igrati u prvoj momčadi, što bi u ovom trenutku moglo biti previše.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!