NaslovnicaVijesti36 utakmica 27 golova: Liverpool ponudio petogodišnji ugovor napadaču iz Bundeslige!

36 utakmica 27 golova: Liverpool ponudio petogodišnji ugovor napadaču iz Bundeslige!

Liverpool je napadaču RB Leipziga Timou Werneru ponudio petogodišnji ugovor vrijedan oko 170.000 funti tjedno, navodi se u izvještaju strušnjaka za transfer Nico Schire.

36 utakmica 27

Redsi tek trebaju dogvoriti naknadu sa Leipzigom za 24-godišnjaka, ali Schira kaže kako još uvijek rade na postizanju naknade za njemačkog internacionalca.

U nedavnom intervju, bivša zvijezda Liverpoola, sada TV stručnjak, Jamie Carragher je rekao da je Redsima potrebna bolja četvrta opcija za napad od Divocka Origija i gledajući njegovu statistiku, Werner bi mogao biti čovjek koji će pomoći u pojačanju napada Redsa.

Werner je ove sezone postigao 27 golova u 36 utakmica za Leipzig, a dodao je i dodatnih 12 asistencija što znači da u prosjeku postiže više od jednog gola po doprinosu.

Liverpool ima zastrašujuću trojku u Robertu Firminu, Sadio Maneu i Mohammed Salahu, ali dodavanjem četvrtog igrača poput Wernera moglo bi se reći da će se napadačka prijetnja odvesti na novu razinu, pogotovo ako može prizvesti slične statistike i na Anfieldu.

Nedavni globalni događaji utjecat će na finansije klubova širom svijeta i ostaje da se vidi kako će to utjecati na tržište transfera kao cjeline, ali za sada se čini da Liverpool nastavlja raditi na dogovoru o potpisivanju Wernera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!