NaslovnicaVijesti40 milijuna eura i vaš je - zvijezda Leicester Cityja na rubu...

40 milijuna eura i vaš je – zvijezda Leicester Cityja na rubu prelaska u Tottenham!

Tottenham Hotspur navodno želi potpisati desnog beka Leicester Cityja Ricarda Pereiru.

40 milijuna eura

Portugalski internacionalac postao je jedan od najboljih desnih bekova u Premier ligi zahvaljujući svojim nastupima za Lisice. Pereira je za Leicester City upisao 55 nastupa otkad im se pridružio iz Porta, postigavši ​​četiri gola i osam asistencija.

Ove je sezone 26-godišnjak bio u sjajnoj formi za Lisice, postigavši ​​dva gola i asistenciju na 18 utakmica u svim natjecanjima. On je ključni razlog zašto je Leicester City trenutno na drugom mjestu Premier lige.

Belgijski list Het Nieuwsblad tvrdi da je Tottenham zainteresiran za potpisivanje Pereire koji je prema Transfermarktu procjenjen na 40 milijuna eura. Nakon odlaska Kierana Trippiera u Atletico Madrid, desne opcije koje Spursi trenutno imaju su Serge Aurier i Kyle Walker-Peters.

S obzirom na njegovu trenutnu formu, Pereira bi bio poboljšanje u odnosu na oba igrača. Portugalski internacionalac bit će sjajan dodatak momčadi Josea Mourinha, a Aurieru će biti vrlo teško zadržati mjesto nakon što on stigne.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!