NaslovnicaVijesti40 milijuna vrijedno pojačanje iz Bundeslige blizu potpisa za United!

40 milijuna vrijedno pojačanje iz Bundeslige blizu potpisa za United!

Manchester United nedavno je potpisao prvu akviziciju prijelaznog roka, mladog Dioga Dalota iz Porta, a 40 vrijedno pojačanje iz Bundeslige na pragu je dolaska na Old Trafford.

Ashley Younga, kojem je krilna pozicija prirodna, uglavnom je igrao kao lijevi bek u nedavno završenoj sezoni, te Mourinho treba klasičnog lijevog beka.

Calcio Insider ekskluzivno prenosi kako je lijevi bek njemačkog Augsburga Philipp Max zainteresiran za prelazak u Manchester United, a izvori bliski igraču navode:

“On (Max) je zainteresiran da napravi korak naprijed u karijeri, voli Premier ligu i spreman je da se pridruži Manchester Unitedu – svom omiljenom klubu”.

[su_no1forfootball]

“Philipp je najbolji lijevi bek u Njemačkoj, on je sada na svom vrhuncu, a Augsburg želi oko 40 milijuna eura za obeštećenje.”

Prošle sezone 24-godišnji lijevi bek upisao je 33 nastupa u Bundesligi, postigao 2 gola i zabilježio čak 13 asistencija, jednu manje od najboljeg asistenta Bundeslige Thomasa Mullera.

Ipak, to nije bilo dovoljno da ga izbornik njemačke reprezentacije Joachim Low uvrsti na spisak putnika za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje počinje 14. lipnja.

“Bio je razočaran jer je zaslužio da ode na Svjetsko prvenstvo, nisam siguran zašto izbornik favorizira Jonasa Hectora”, naveo je pomenuti izvor.

Hector je propustio 14 utakmica u Bundesligi zbog ozljede, te nije briljirao u Kolnu, uostalom kao ni čitava momčad koja je završila na samom začelju sa 22 boda, i čak 22 poraza iz 34 utakmice.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ranije ove godine, Max je potvrdio da želi otići u Premier ligu i kako prenosi njemački Sport Bild, rekao: “Sanjam da igram u inostranstvu od djetinjstva, i mislim da bi engleska liga odgovarala mom stilu igre.”

Asistent, paker, brz, talentovani lijevonogi igrač, Max je upravo tip lijevog beka kakvog Manchester United treba, te Mourinho bi trebalo da reagira i dovede ga na Old Trafford.

Karijeru je počeo u rezervnoj momčadi Schalkea, da bi potom prešao u Karlsruher, iz kojega se 2015. godine preselio u Augsburg. Za reprezentaciju Njemačke igrao je 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riu, gdje je osvojio srebrnu medalju sa “pancerima”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!