NaslovnicaVijestiABRAMOVIĆ PRODAJE CHELSEA: Evo na koliko novca je procijenjena vrijednost kluba iz...

ABRAMOVIĆ PRODAJE CHELSEA: Evo na koliko novca je procijenjena vrijednost kluba iz Londona!

Abramović prodaje Chelsea. Evo na koliko novca je procijenjena vrijednost kluba iz Londona! Vlasnik Chelseaja Roman Abramović je angažirao New York banku Raine Group u pripremi za prodaju kluba, navodi The Sunday Times.

Abramović prodaje Chelsea

Banka je rekla da je klub ocijenjen na 2 milijarde vrijednosti i Chelsea je angažirao svoje savjetnike nakon što je Manchester City prodao 13 posto udjela u klubu China Media Capitalu za 265 milijuna funti u 2015. godini.

Nije jasno hoće li tražiti nove vlasnike ili prodati udio u klubu koje je Abramović kupio za 140 milijuna funti u 2003. godini, ali taj potez dolazi u kritično vrijeme za Chelsea, koji izgleda preopterećen bogatsvom klubova kao što su Manchester City i PSG.

Nakon političkih sankcija koje je Velika Britanija nametnula Rusiji kao odgovor na trovanje Salisburyja, Chelsea je najavio da Abramović odgađa predloženo proširenje Stamford Bridgea koje je trebalo koštati 500 milijuna funti.

Niu se uspjeli kvalificirati za Ligu prvaka po drugi put u tri godine, nakon što su se prethodno kvalificirali za to natjecanje svake godine nakon što je Abramović preuzeo klub.

Još uvijek moraju uvjeriti Eden Hazarda da potpiše novi ugovor ili će riskirati da ga prodaju u Real Madrid sljedećeg ljeta kada će on imati još jednu godinu u svom ugovoru.

Chelsea tek treba obnoviti momčad pod novim menadžerom Maurizio Sarrijem nakon što je nevjerojatnim talentima kao što su Mohamed Salah, Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku dopušteno da napuste klub posljednjih godina.

Chelseaje uživao u uspjehu nakon što je Abramović preuzeo klub na ljeto 2003. godine.

Postali su prvi londonski klub koji je osvojio Ligu prvaka 2012. godine, kao i pet ligaških naslova u tom razdoblju.

Međutim, nedosljednost u posljednje vrijeme u ligi je bila razočaravajuća i porast super bogatog Manchester Cityja je završila Chelseajevo dominantno razdoblje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!