ABRAMOVIČ U VELIKIM PROBLEMIMA: Britanci ga nisu pustili na finale FA kupa a sad od njega zahtijevaju OVO!

Vlasnik Chelsea Roman Abramovich trenutno se nalazi u velikoj nevolji.Odnosi između Velike Britanije i Rusije bili su napeti nakon trovanja umirovljenog ruskog dvojnog agenta Sergeja Skripala, koji se u međuvremenu oporavio. Britanci su optužili Rusiju za navodno trovanje, a poznato je da Abramovich ima dobre odnose s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

ABRAMOVIČ U VELIKIM PROBLEMIMA

Abramovičeva viza istekla je krajem travnja, i još uvijek ju nije produžio, iako je to rutinski birokratski potez. Ni Abramovichovi odvjetnici niti britanski ministar sigurnosti Ben Wallace ne daju odgovor to pitanje. Radi se samo o zavlačenju, birokratskom kašnjenju ili ipak ozbiljnijem problemu? Osim toga, engleski mediji prenose kako će lokalna vlada zahtijevati od ruske vlade da će morati dokazati kako je stigao do bogatstva. Ako ne uspije dokazati, viza neće biti odobrena…

>> UNITED DOVODI ZVIJEZDU CHELSEAJA: Transfer koji će se realizirati samo ako Antonio Conte ostane menadžer Plavaca

Sa svojim privatnim zrakoplovom, 51-godišnji Rus putovao je 1. travnja u Moskvu, a zatim je posjetio New York, Monako i Švicarsku. U subotu nije bio među gledateljima na finalu Engleskog Kupa između Chelseaja i Manchester Uniteda. Budući da se u prošlosti takve utakmice nikada nije propuštao, svi pretpostavljju da se još nije vratio u London. Ako se problemi sa vizom nastave, njegovo vlasništo ekipe Chelseaja ne bi mogo još dugo potrajati.

Champions League Final

Abramovich, koji je bio guverner Sibirske ruske regije Čukotke između 2000. i 2008. godine, nalazi se na 13. mjestu među najbogatijim stanovnicima Otoka. Mediji prenose kako je Abramovič navodno “težak” deset i pol milijardi eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.