NaslovnicaVijestiAC Milan tone sve dublje, Gennaro Gattuso zna ko je krivac za...

AC Milan tone sve dublje, Gennaro Gattuso zna ko je krivac za loše rezultate!

Po prvi put nakon 1984. godine, Milan je odigrao četiri uzastopna meča u Serie A a da pri tome nije postigao ni jedan gol. Nakon današnjeg neuspjeha, trener Gennaro Gattuso preuzeo je odgovornost.

Gattuso pojačava napad

Milan je upisao novi negativni rekord u premiernom “Boxing dayu” u Serie A. Nisu izgubili, ali remi s Frosinoneom je neuspjeh za Rossonere, posebno ako remi sagledamo sa šireg gledišta. Milan je trenutno u nizu od četiri meča bez pobjede, te su tako sustigli beskrupulozno postignuće iz 1984. godine kada također nisu postigli gol na četiri uzastopne utakmice.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Real Madrid nudi dvije zvijezde u zamjenu za Edena Hazarda!

Trener Gennaro Gattuso već neko vrijeme sjedi na užarenoj stolici koja će se vrlo vjerovatno uskoro pregrijati i do kraja zapaliti. Danas je ponovno preuzeo odgovornost za neuspjeh kluba.

“U prvom poluvremenu bili smo loši, poklonil smo ga protivniku. Dobili su nas u svakom duelu, ako želimo ispuniti cilj i plasirati se u Ligu prvaka ovako ne smijemo igrati. Nismo u dobroj formi, nema rezultata, ne mogu prihvatiti takve nastupe. Ja sam kapetan ovog broda, točno je da preuzimam odgovornost. Trenutno nismo mirni, ekipa je puna nervoze. Moram se usredotočiti na to, jer to je trenutno naš najveći problem.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!