NaslovnicaVijestiAgent Angela Di Marije započeo pregovore sa novim klubom

Agent Angela Di Marije započeo pregovore sa novim klubom

Prema pisanju francuskih medija, agent zvijezde Paris Saint-Germaina, Angela Di Marie, otputovao je na pregovore sa novim klubom u kojem bi Argentinac mogao nastaviti karijeru.

Di Maria odlazi u Atletico Madrid

On je i sam nedavno priznao kako bi mogao napustiti ‘Park prinčeva’ ovog ljeta, unatoč tome što je odigrao nevjerovatnu sezonu, u kojoj je postigao 21 gol i podijelio 15 asistencija u svim takmičenjima.

U interjvuu koji je dao za magazin France Football prije nekoliko dana, 30-godišnjak je rekao: “Sretan sam ovdje, ali klub mora dovesti nove igrače, a kako bi to učinio, neki moraju otići. Odluka nije samo moja, već i klupska. U ovom trenutku sam miran. Moramo nastaviti raditi naporno, a navijači moraju ostati strpljivi. Najvažnija stvar je dovesti nove sjajne igrače koji žele osvajati titule, ostalo će doći samo od sebe.”

Kako danas izvještavaju madridske novine Marca, klub sa kojim će se njegov agent sastati je Atletico Madrid, čiji trener Diego Simeone u Di Mariji vidi odličnu zamjenu za Antoinea Griezmanna. Francuski napadač će karijeru navjerovatnije nastaviti u redovima novog španjolskog prvaka Barcelone, čiji čelnici će ovog ljeta aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 100 miliona eura.

[su_no1forfootball]

Koliko Diego Simeone cijeni svog sunarodnjaka govori i izjava dok je Di Maria igrao za Real Madrid, kada ga je nazvao najboljim igračem ‘kraljevskog’ kluba. On je od dolaska u PSG podsjetio na svoje najbolje dane iz Real Madrida i, uprkos dolasku Neymara i Kyliana Mbappea u prošlom ljetnom prelaznom roku, ove sezone je uspio postići 21 gol, što je njegov najbolji učinak u karijeri u jednoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!