NaslovnicaVijestiAGENT POTVRDIO: Evo gdje će Gonzalo Higuain igrati sljedeće sezone!

AGENT POTVRDIO: Evo gdje će Gonzalo Higuain igrati sljedeće sezone!

Brat i agent Gonzala Higuaina jučer je dao intervju u kojem je otkrio gdje napadač želi igrati sljedeće sezone. 31-godišnjak je još uvijek službeno igrač Juventusa, u koji je stigao 2016. godine iz Napolija, a proteklu sezonu je proveo na posudbama u Milanu i Chelseaju.

Higuain želi nazad u Juventus

On je na ukupno 147 nastupa u Napoliju postigao 92 gola u svim takmičenjima, od čega 60 pod vodstvom Maurizija Sarrija, gdje je igrao i u Chelseaju u drugom dijelu protekle sezone. ‘Plavci’ imaju opciju da otkupe njegov ugovor, ali teško da će ju iskoristiti s obzirom da je postigao tek pet golova u 18 utakmica, od čega samo jedan protiv klubova iz gornjeg dijela tabele.

On se u proteklih nekoliko dana povezuje sa mogućim odlaskom u Romu, ali kako navodi njegov brat Nicolas, Higuain je fokusiran na završetak karijere u dresu ‘Stare dame’. Rekao je: “Trenutno sam u Buenos Airesu i Gonzalo je ovdje sa svojom ženom i kćerkom, ali je na odmoru. Želim pojasniti da nismo razgovarali niti sa jednim klubom. Moj brat ima ugovor sa Juventusom, koji želi ispoštovati i ostati tamo još dvije godine.”

“Njegovi nastupi u Juveu su bili dobri i igranje za drugi klub u Italiji nije opcija. Ukoliko bude igrao tamo, igrat će samo za Juventus. Mislim da bi sljedeća sezona mogla biti njegova. Samouvjeren je i želi završiti karijeru u Torinu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!