Naslovnicaeuro2016Agent reprezentativca Italije priznao: On bi mogao preći u Chelsea

Agent reprezentativca Italije priznao: On bi mogao preći u Chelsea

Agent veznog igrača Sunderlandaa i talijanskog reprezentativca Emanuelea Giaccherinija potvrdio je da bi njegov klijent mogao preći u Chelsea ovog ljeta.

Agent reprezentativca Italije priznao Giaccherini

Giaccherini je trenutno sa reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a izbornik mu je Antonio Conte, koji će stići na Stamford Bridge nakon završetka prvenstva.

Giaccherini bi bio presretan ukoliko bi surađivao sa Conteom i u Chelseaju, tvrdi njegov agent Furio Valcareggi.

“Conte ga voli i prelazak u Chelsea za njega bi bio poput sna”, rekao je agent za Sport Italiju.

“Još uvijek je prerano govoriti o njegovoj buudćnosti. Nakon EURO-a, tko god želi da ga kupi morat će platiti veliku cijenu Sunderlandu.”

Giaccherini je za ‘Crne mačke’ potpisao 2013. godine, kada je stigao iz Juventusa. Međutim, prošlu sezonu je proveo na posudbi u Bologni, jer se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj postavi Sunderlanda.

31-godišnjak za sada ima fantastično prvenstvo u Francuskoj, a njegova reprezentacija je slavila u prve dvije utakmice grupne faze. Omaleni Emanuel je postigao prvi gol svoje reprezentacije na ovom prvenstvu protiv Belgije nakon sjajne asistencije Leonarda Bonuccija.

Taj pogodak je postigao iz svog prvog i jedinog udarca na gol protivnika za sada. Nakon teške borbe za opstanak u posljednjih nekoliko sezona u Premier ligi, nema sumnje da će Sunderland htjeti zadržati igrača Giaccherinijevog kvaliteta.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!