NaslovnicaVijestiAGENT SPREMAN ODLETJETI U ENGLESKU: Manchester United u posljednjim satima završava transfer...

AGENT SPREMAN ODLETJETI U ENGLESKU: Manchester United u posljednjim satima završava transfer od 60 milijuna funti!

Agent spreman odletjeti u Englesku. Manchester United u posljednjim satima završava transfer od 60 milijuna funti! Evo što se točno događa. Agent Toby Alderweirelda se priprema da poleti za Englesku kako bi osigurao transfer braniča u Manchester United u posljednjim satima prijelaznog roka.

Agent spreman

Jose Mourinho je zainteresiran za potpisivanje Alderweirelda iz Tottenhama od prošlog ljeta, a 29-godišnjak je spreman odbiti sve ostale klubove kako bi se pridružio Crvenim vragovima.

Alderweireld je u početku bio ocijenjen na 75 milijuna funti od strane Spursa, ali klub iz sjevernog Londona je smanjio cijenu na 60 milijuna funti.

Belgijanac je ugovorom vezna do sljedećeg lipnja, a Tottenham ima mogućnost produljiti ga za još jednu godinu – no pokrene li se ova klauzula, branič bi mogao napustiti klub za samo 25 milijuna funti na kraju sljedećeg ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema pisanju The Timesa, Alderweireldov agent je u stanju pripravnosti u slučaju da United pošalje svoju posljednju ponudu za potpisivanje njegovog klijenta prije nego što se prijelazni rok zatvori.

Stijn Francis je trneutno u Danskoj, ali spreman je letjeti u Englesku kako bi završio posao ako United bude napravio taj potez.

Harry Maguire, Yerry Mina i Jerome Boateng su također na Unitedovom radaru, ali Alderweireld ostaje Mourinhov prioritet.

Mourinho je upozorio da Uniteda očekuje teška sezona, ako ne uspiju dovesti još neka pojačanja.

[su_bet365_100bonus]

“Moj izvršni direktor zna što želim i imamo još nekoliko dana da pričekamo i vidimo što će se dogoditi”, rekao je nakon poraza u pred sezoni protiv Bayern Munchena.

“Drugi klubovi koji se natječu sa nama stvarno su jaki i već imaju fantastične ekipe.”

“Ili ulažu masivno poput Liverpoola koji kupuje sve. Ako ne učinimo našu momčad boljom, bit će ovo teška sezona.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!