NaslovnicaVijestiAgent srpskog reprezentativca odbija pozive Arsenala. Želi u Juventus!

Agent srpskog reprezentativca odbija pozive Arsenala. Želi u Juventus!

Arsenalov pokušaj dovođenja zvijezde Fiorentine Dušana Vlahovića je, kako stvari stoje, propao i prije nego što se bilo što dogodilo na tom polju. Mediji navodno kažu da igračev agent odbija telefonske pozive Topnika.

Agent srpskog reprezentativca

Arsenal je bio vodeći u utrci visoko ocijenjenog napadača nakon što je rivale iz sjevernog Londona Spurse odvratila cijena od 68 milijuna funti koje Fiorentina traži za srpskog reprezentativca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Činilo se da će se transfer dogoditi sve dok njegovi predstavnici nisu počeli odbijati pozive Arsenala.

Prema Gianluci di Marziju, Arsenal je pokušavao stupiti u kontakt kako bi pokušao uvjeriti Srbina da se pridruži ekipi, ali za sada nisu imali puno sreće.

Budući da su svi telefonski pozivi potpuno zanemareni, Arsenal ne može ozbiljno napredovati u smislu pregovora.

Vlahovićev ugovor s La Violom ističe 2023. godine, a odbio je potpisati novi na stadionu Artemio Franchi.

Juventus je također zainteresiran za 21-godišnjaka i njihov interes bi mogao biti glavni razlog zbog kojeg Vlahovićev agent ne želi da se javi Arsenalu.

Vlahović je eksplodirao prošle sezone kada je za Fiorentinu koja je završila na 13. mjestu, postigao impresivnih 21 gol u 37 utakmica u Seriji A.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!