NaslovnicaVijestiAGENT ZVIJEZDE ARSENALA PRIZNAO: Želio je otići iz kluba nakon odlaska Arsenea...

AGENT ZVIJEZDE ARSENALA PRIZNAO: Želio je otići iz kluba nakon odlaska Arsenea Wengera!

Kako priznaje agent jedne od najvećih zvijezdi Arsenala, Laurenta Koscielnog, Francuz je imao namjeru napustiti Arsenal ovog ljeta, prije nego što je zadobio povredu tetive u polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Atletico Madrida.

Koscielny želio napustiti Arsenal

32-godišnjak je na stolu imao nekoliko ponuda, te je ozbiljno razmišljao o odlasku, ali se zatim dogodila nesretna povreda zbog koje će sa terena odsustvovati još nekoliko mjeseci.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Koscielny je, nakon Aarona Ramseya, igrač koji je najduže vremena proveo na Emiratesu, ali je bio spreman otići kada je saznao da bivši trener Arsene Wenger također odlazi na kraju sezone. Ipak, njegov agent Stephane Courbois priznaje kako odlazak u redove dugog premierligaša nije bila opcija za njegovog klijenta.

U intervjuu za France Football on je rekao: “U to vrijeme, Laurent je mislio da igra posljednje utakmice za Arsenal. Ozbiljno je počeo razmišljati o odlasku iz kluba zajedno sa Arseneom Wengerom. Trenutak je bio pravi, odlazak u vrijeme kada je dolazio novi trener. Očekivao sam da će se to dogoditi jer smo imali dvije ili tri ponude drugih klubova.”

Zatim je dodao: “Bili smo otvoreni za brojne mogućnosti. Kina je bila jedna, kao i povratak u Francusku. Laurent ne može ni zamisliti da igra za neki drugi engleski klub, pored Arsenala. Otkako je prošle sezone interes za njega pokazao Marseille, privukla ga je mogućnost povratka u Francusku.”

Međutim, šanse za njegov odlazak iz londonskog kluba su u potpunosti nestale nakon što je bio primoran ranije završiti sezonu nakon povrede koju je pretrpio u porazu protiv Atletico Madrida u polufinalu Europske lige. Ne samo da je ta povreda blokirala njegov odlazak iz kluba, već je zbog iste propustio i Svjetsko prvenstvo ranije ovog ljeta u Rusiji, koje su njegovi sunarodnjaci osvojili pobijedivši Hrvatsku u finalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!